ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Ο Υπουργός Παιδείας ξεκίνησε σήμερα τις συναντήσεις με τις ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Μέσα σε κλίμα «μουδιασμένο» ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά η συνάντηση του ΔΣ της ΟΛΜΕ με τον υπουργό παιδείας Γ. Μπαμπινιώτη, χωρίς την παρουσία της αρμόδιας για την πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση υφυπουργού Ε. Χριστοφιλοπούλου.

Κύριο θέμα της συνάντησης είναι η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας τονίζει πως « Η θέσπιση των κριτηρίων αξιολόγησης αποτελεί ζήτημα που χρήζει ιδιαίτερης επιστημονικής επεξεργασίας αλλά και  διαβούλευσης με την εκπαιδευτική κοινότητα. Για το λόγο αυτό, ο Υπουργός μετά την πρόσφατη ψήφιση της τροπολογίας, με την οποία ζήτησε και έλαβε τετράμηνη παράταση για την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος σχετικά με το σύστημα αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, ανοίγει το διάλογο που είχε προαναγγείλει με σκοπό να αντιμετωπιστεί ουσιαστικά και σοβαρά ένα τόσο σημαντικό ζήτημα».
Στις 12 θα ακολουθήσει η συνάντηση με το ΔΣ της ΔΟΕ και στις 2 με το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: