ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Παπαρήγα: Ο ΣΥΡΙΖΑ μετεξελίσσεται σε ΠΑΣΟΚ του 2009

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η γ.γ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τονίζοντας ότι «μετεξελίσσεται σε ΠΑΣΟΚ του 2009 καθώς αντιγράφει τις θέσεις και τα κόλπα του».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Επενδυτής» η κ. Παπαρήγα προσθέτει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιούνται από το σύστημα» και εκφράζει την εκτίμηση ότι στις επόμενες εκλογές «ο ένας πόλος των δανειστών θα στηρίζει κυβέρνηση ΝΔ και ο άλλος κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο θα εκβιάζουν και θα απειλούν».

«Το κόλπο-απάτη του ΣΥΡΙΖΑ που θα απαλλάσσει το λαό από τα μνημόνια εντός ΕΕ και χωρίς σύγκρουση με τα μονοπώλια, εκφράζει μικροαστικά τμήματα που ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ και ξεγέλασε φτωχά εργατικά λαϊκά στρώματα που δεινοπαθούν και θα ήθελαν να βρεθεί μία εύκολη λύση, ελπίζοντας έστω στο μικρότερο κακό, που όμως πια δεν υπάρχει» υπογραμμίζει η γ.γ του ΚΚΕ.

Τέλος ομολογεί πως «χάσαμε μια μάχη στις εκλογές, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο. Το ΚΚΕ θα μείνει όρθιο και δυνατό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: