ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Τσίπρας: Εκλογές την άνοιξη με αυτοδύναμο το ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας εκτιμά ότι την άνοιξη θα έχουμε εκλογές, στις οποίες ο Σύριζα θα βγει πρώτο κόμμα εξασφαλίζοντας, μάλιστα, κοινοβουλευτική αυτοδυναμία. Παρόλα αυτά θα επιδιώξει συνεργασίες με άλλες αντιμνημονικές δυνάμεις, χωρίς να εξαιρεί τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου.
Στη συνέντευξή του στις «6 ημέρες» αναφέρει ότι ο φετεινός χειμώνας θα είναι για τους Έλληνες ο πιο σκληρός της Μεταπολίτευσης. «Την άνοιξη, όμως, θα έχουμε άνοιξη στις πολιτικές εξελίξεις».
Τι προβλέπει;
«Ο Σύριζα δεν θα είναι μία δύναμη με οριακή πλειοψηφία στο επόμενο Κοινοβούλιο ούτε μία δύναμη που θα καταγράψει απλά τα  ποσοστά της Αριστεράς. Θα αποτυπώσει την επιθυμία της μεγάλης πλειονότητας του λαού μας να φύγει από τη δίνη. Την επιταγή να γίνουν πολύ μεγάλες αλλαγές στο πολιτικό σύστημα. Να σταματήσει η καταστροφή και να επέλθει κάθαρση, μετά την ύβρη, και δικαιοσύνη. Τη πιθανή αυτοδυναμία στη Βουλή δεν θα την εξαντλήσουμε για να ακολουθήσουμε πολιτική χωρίς συνεργασίες. Το αντίθετο, η χώρα δε μπορεί να βγει από τη κρίση χωρίς συνεργασίες. Όσο, όμως, μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα έχουμε τόσο μεγαλύτερες θα είναι οι δυνατότητες της χώρας να διαπραγματευτεί».
Στην ευθεία ερώτηση αν η συνεργασία σε κυβερνητικό επίπεδο αφορά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες απαντά:
«Πιθανώς. Θα εξαρτηθεί από τη στάση που θα κρατήσουν στα μείζονα ζητήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: