ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΛΕΩΝΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ

 Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012
Φίλη συναδέλφισσα, Φίλε συνάδελφε,

Είναι στιγμές που οι λέξεις ωχριούν απέναντι στα συναισθήματα και, κυρίως, απέναντι στην έντασή τους. Είναι στιγμές που θέλεις να πεις τόσα πολλά, αλλά είναι κι αυτός ο κόμπος στο λαιμό…

Είμαι πολύ χαρούμενος και γεμάτος ευγνωμοσύνη και ελπίδα όχι τόσο για το αποτέλεσμα των εκλογών όσο για όλα αυτά που αρνήθηκες ή ενστερνίστηκες ψηφίζοντάς με.

Η ψήφος σου στο πρόσωπό μου, ήταν για μένα ένα στοίχημα τιμής, στοίχημα που το κερδίσαμε μαζί, όπως μαζί σε καλώ να πορευτούμε και τη δύσκολη και ομιχλώδη διετία που ακολουθεί, με τα χέρια πλεγμένα και το βλέμμα καθαρό.

Δεν θα σου υποσχεθώ τα αυτονόητα, περί των αρχών που θα τηρήσω, τα ξέρεις άλλωστε, θα σου δώσω τη μέγιστη, σε αξία, υπόσχεση, την υπόσχεση της ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ
Ο αιρετός σου 



 ΥΓ. Θέλω να εκφράσω τόσο τις ευχαριστίες μου όσο και τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διενέργεια των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: