ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Ιερώνυμος: Η Ελλάδα είναι πειραματόζωο - Οι 'Ελληνες δεν είναι απατεώνες ή τεμπέληδες

Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα είναι πειραματόζωο και ότι θα χρειαστεί κι άλλα μέτρα εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων του Παγκόσμιου Συμβουλίου Εκκλησιών και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εκκλησιών που βρίσκονται στη χώρα μας για να ενημερωθούν για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
«Οι Έλληνες δεν είναι απατεώνες ή τεμπέληδες» τόνισε, ενώ καταδίκασε τον προπηλακισμό του γερμανού πρόξενου στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο διερωτήθηκε αν ο αγώνας γίνεται «για μία Ευρωπαϊκή Γερμανία ή για μία Ευρώπη της Γερμανίας.»
Ο κ. Ιερώνυμος σχολιάζοντας την κρίση υποστήριξε ότι δεν είναι μόνο ελληνική, αλλά «είναι και στην αντίπερα όχθη» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι «η Ελλάδα είναι το πειραματόζωο». Σε ό,τι αφορά το μέλλον δήλωσε χαρακτηριστικά: «φοβάμαι ότι θα χρειαστούμε και άλλα μέτρα για να πάμε πιο μπροστά»…
Λίγο νωρίτερα, ο Επίσκοπος της Λουθηρανικής Εκκλησίας της Βαυαρίας Χάινριχ Μπέντφορντ Στρόμ έκανε λόγο για ορισμένα κίτρινα έντυπα στη χώρα του που παρουσιάζουν εσφαλμένη εικόνα για την Ελλάδα, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για τις εικόνες που φτάνουν στην Ευρώπη με τα ναζιστικά εμβλήματα στις πορείες, αλλά και τον τρόπο που ορισμένοι παρουσιάζουν την Καγκελάριο Μέρκελ να φέρει εμβλήματα του ναζιστικού παρελθόντος. «Έχω έρθει να ρωτήσω και να μάθω πως κρίνετε τη συναισθηματική διάθεση του ελληνικού λαού και ποιο μήνυμα μπορώ να πάρω μαζί μου» δήλωσε χαρακτηριστικά το Χάινριχ Στρόμ.
ΣΚΑΪ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: