ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Επικαιροποίηση και επιβεβαίωση στοιχείων στο σύστημα Survey


Σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου, ένα ποσοστό 8,55% σχολικών μονάδων για την Α/θμια Εκπαίδευση, ουδέποτε προέβη στη διαδικασία επιβεβαίωσης των προβλεπόμενων στοιχείων στο σύστημα καταγραφής Survey. Υπεύθυνοι σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου είναι οι Διευθυντές και οι Προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων, καθώς επίσης και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων.
Οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Καστοριάς μέχρι σήμερα, είναι συνεπέστατες όσον αφορά την καταχώριση και επικαιροποίηση των στοιχείων και αυτό οφείλεται στην αρμονική και άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Διεύθυνσης και Διευθυντών – Προϊσταμένων σχολικών μονάδων.
Ιδιαιτέρως, τα εύσημα ανήκουν στο γραμματέα του ΠΥΣΠΕ, συνάδελφο Ευάγγελο Τοκατλίδη, ο οποίος συνεχώς και με σχολαστικότητα ελέγχει τα στοιχεία κάθε σχολικής μονάδας, σε συνεργασία πάντοτε με τους Διευθυντές – Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: