ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

 Οι βουλευτές αντί να νομοθετούν, μαλώνουν για το ποιός έχει τις περισσότερες "κατακτήσεις" στο ωραίο φύλο. Η ευθύνη όμως δεν ανήκει σ΄αυτούς, αλλά σε όλους εμάς, που τους ψηφίζουμε και τους συντηρούμε...

Καταπέλτης ήταν για τον Πέτρο Τατσόπουλο ο Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος (με δική του πρωτοβουλία) ανέλαβε να χαράξει τη διαχωριστική γραμμή του Σύριζα από το παραλήρημα του βουλευτή του.
Χαρακτήρισε «πολλαπλό ατόπημα» τη δήλωσή του «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα και οι Χρυσαυγίτες ακόμη με λένε αδελφή» και τον κάλεσε να το παραδεχτεί, αντί μα ψάχνει δικαιολογίες.
Είναι προφανές ότι αναφέρεται και στο σχόλιό του «βαράτε με υποκριτές του κώλου», με το οποίο απάντησε στις επιθέσεις που δέχθηκε για την πρώτη δήλωσή του.
Ο Παπαδημούλης είχε αποδοκιμάσει -θυμίζουμε- και τον βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα, όταν εκείνος είχε εκφράσει την αλληλεγγύη του σε φοροφυγά της Ύδρας, το καλοκαίρι.
Και τότε και τώρα ο Σύριζα, ως κόμμα, δεν είχε πάρει καμία θέση…
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: