ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Αναστάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις Λαφαζάνη

Αναστάτωση στο ΣΥΡΙΖΑ με τις δηλώσεις Λαφαζάνη
Φωτιές άναψε στην Κουμουνδούρου η δήλωση που έκανε χθες το πρωί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. «Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τον κόσμο. Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και προκάλεσε τα «πυρά» των συναδέλφων του.

Λίγο αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας από το Ηράκλειο της Κρήτης «άδειασε» τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και επιχείρησε να βάλει «φρένο» στη συζήτηση. «Είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την καταστροφή. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι η άμμος στην κλεψύδρα της κυβέρνησης τελειώνει. Βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις: Ή θα αλλάξουν στρατηγική ή θα βρεθούν στην κρίση του λαού».
Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης προσπάθησε να τα «μαζέψει» και σημείωσε στον Real fm 97.8 ότι αναπαράγεται αποσπασματικά η δήλωση του. «Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κυβερνήσει και μπορεί να κυβερνήσει θετικά για τη χώρα και να ανοίξει καινούργιους ορίζοντες» υπογράμμισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μία προσπάθεια να ρίξει τους τόνους ο Δημήρης Παπαδημούλης κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη να αποφύγει τα «αυτογκόλ» και τις «πεπονόφλουδες», ενώ ο Νίκος Βούτσης επιχείρησε να τον δικαιολογήσει λέγοντας ότι είναι «τελειομανής ο Παναγιώτης». Απάντηση έδωσε και η Ρένα Δούρου που επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει παρών στις κυβερνητικές ευθύνες.

Στη Κουμουνδούρου παρά τον εκνευρισμό από τη δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη το θέμα πρέπει να θεωρείται ότι έχει λήξει μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, καθώς στον ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμούν σε αυτή τη φάση που τα νέα μέτρα έρχονται προς ψήφιση στη Βουλή να ανοίξει εσωκομματικός διάλογος και να προκληθεί εσωστρέφεια.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης ρωτήθηκε για τις δηλώσεις, απέφυγε να σχολιάσει και περιορίστηκε να δηλώσει ότι «ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έδωσε τις δικές του εξηγήσεις». Ο Παναγιώτης Σκουρλέτης έκανε λόγο για «αστείες αντιπαραθέσεις», αναφερόμενος στα σχόλια για τις δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη, και σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα που περνάει είναι πιο έτοιμος για να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στην ιστορία, στους εργαζόμενους, απέναντι αν θέλετε στις προκλήσεις της εποχής μας».
Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: