ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Ενημέρωση σχετικά με τις αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
την Τρίτη 16 Ιουλίου και ώρα 11:00, θα συνεδριάσει το υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ) Καστοριάς, για την οριστική τοποθέτηση  εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ. 
Όπως γνωρίζετε τα μοναδικά οργανικά κενά είναι, μία θέση στο 2/θ Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας και δύο θέσεις Νηπιαγωγών στο 1ο και 9ο Καστοριάς.
Μετά τη διαδικασία αυτή, το ΠΥΣΠΕ, θα ορίσει ένα χρονικό διάστημα για την υποβολή αιτήσεων αυτών που έχουν οργανική θέση,  για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ.
Μετά την ανακοίνωση από το ΚΥΣΠΕ των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, θα κληθούν για υποβολή αιτήσεων για προσωρινή τοποθέτηση, οι συνάδελφοι που είτε είναι υπεράριθμοι είτε βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και όσοι θα αποσπασθούν από άλλα ΠΥΣΠΕ.
Όλες οι αιτήσεις των παραπάνω περιπτώσεων θα εξεταστούν μαζί, αλλά πρώτα θα ικανοποιηθούν οι αιτήσεις των υπεράριθμων και όσων βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ.
Εξυπακούεται ότι θα προηγηθεί η τοποθέτηση των ειδικών κατηγοριών (άρθρο 13 ΠΔ50/96 και ΠΔ100/97).*
Ενημερωτικά σας αναφέρω, ότι την 10η Ιουλίου, υπέβαλαν την πρώτη αίτηση για συνταξιοδότηση 6 Δάσκαλοι και  4 Νηπιαγωγοί.
Και όπως πάντα, είμαι στη διάθεσή σας, όλες τις ώρες

*Άρθρο 13 Ειδικές κατηγορίες μετάθεσης
1. Κατά τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών λειτουργών μετατίθενται ή τοποθετούνται, κατά προτεραιότητα, συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους :
α) Οι εκπαιδευτικοί που έχουν παιδιά τα οποία χρειάζονται ειδική θεραπευτική αγωγή ή εκπαίδευση και είναι τυφλά, κωφά ή βαρήκοα, αυτιστικά, σπαστικά ή πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, που χρήζει μεταγγίσεων αίματος, λευχαιμία, αιμορροφιλία. Χρόνια νεφρική ανεπάρκεια σε στάδιο αιμοκάθαρσης, AIDS, σύνδρομο DOWN και σκλήρυνση κατά πλάκας τετραπληγικής ή παραπληγικής μορφής καρκίνο σε μεταστατικό στάδιο και νόσο του Grohn. Για την απόδειξη των λόγων αυτών απαιτείται βεβαίωση Β/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής στην οποία θα εκτίθεται και το ιστορικό της ασθένειας. β) Οι εκπαιδευτικοί που έχουν τέσσερα ή περισσότερα άγαμα παιδιά, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Στο σύνολο των παιδιών υπολογίζονται και όσα φοιτούν σε ανώτατες ή ανώτερες δημόσιες σχολές του εσωτερικού ή ισότιμες του εξωτερικού, εφόσον αυτά δεν έχουν υπερβεί το 25ο έτος της ηλικίας τους, δεν βρίσκονται στο τελευταίο εξάμηνο ή έτος σπουδών ή δεν φοιτούν για απόκτηση δεύτερου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου. Ως ημερομηνία συμπλήρωσης του 18ου ή 25ου έτους της ηλικίας θεωρείται η 31 η Δεκεμβρίου του έτους κατά το οποίο πραγματοποιούνται οι μεταθέσεις. γ) Οι εκπαιδευτικοί που οι ίδιοι ή οι σύζυγοί τους πάσχουν από μεσογειακή αναιμία που χρήζει μεταγγίσεων αίματος, λευχαιμία, αιμορροφιλία, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια σε στάδιο αιμοκάθαρσης, AIDS και σκλήρυνση κατά πλάκας τετραπληγικής ή παραπληγικής μορφής καρκίνο σε μεταστατικό στάδιο και νόσο του Grohn. Για την απόδειξη των λόγων αυτών απαιτείται βεβαίωση Β/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής στην οποία θα εκτίθεται και το ιστορικά της ασθένειας.
2. Η προτεραιότητα για τις μεταθέσεις της προηγούμενης παραγράφου ισχύει και για τις μεταθέσεις από περιοχή σε περιοχή και για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις της ίδιας περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: