ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

Όπως είχα ενημερώσει την Τετάρτη, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, εξέδωσε σήμερα εγκύκλιο για αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ.

Για την κάλυψη λειτουργικών κενών και των αναγκών σε σχολεία του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Νομού Καστοριάς, που θα προκύψουν μετά τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και σε φορείς του Υ.ΠΑΙ.Θ., καλούνται οι εκπαιδευτικοί:
Που αντιμετωπίζουν σοβαρότατη ανάγκη, όπως βαριές και δυσίατες ασθένειες, συνυπηρέτηση συζύγων και εξαιρετικά σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
Που επιθυμούν απόσπαση σε Σ.Μ.Ε.Α. και διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα,

να υποβάλουν αίτηση απόσπασης στη Δ/νση Π.Ε. Ν. Καστοριάς, απευθείας ή με ΦΑΞ, από Δευτέρα 22-7-2013 έως και Παρασκευή 2-8-2013, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά (όσοι τα έχουν καταθέσει φέτος για οποιαδήποτε μορφή αίτησης δεν είναι απαραίτητο να τα προσκομίσουν εκ νέου).

Συνημμένα σας παραθέτουμε, σχέδιο αίτησης για απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. για τους εκπαιδευτικούς που έχουν οργανική θέση σε σχολεία του Ν. Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: