ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2013

Διευκρινίσεις για τη διαδικασία των αποσπάσεων και των προσωρινών τοποθετήσεων

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Επειδή δέχομαι διαρκώς τηλεφωνήματα από συναδέλφους, οι οποίοι οδηγήθηκαν σε σύγχυση και πανικό, από λανθασμένη ή ελλιπή πληροφόρηση, σε σχέση με τη διαδικασία των αποσπάσεων εκτός ΠΥΣΠΕ, σας καταθέτω το εξής αυτονόητο: Αίτηση για απόσπαση μπορούν να υποβάλουν και όσοι είναι υπεράριθμοι. Η ανάγκη γι' αυτήν την επισήμανση, από τη μεριά μου, προέκυψε, γιατί κυκλοφόρησε το ευτράπελο, ότι αν ο υπεράριθμος αποσπασθεί εκτός ΠΥΣΠΕ, χάνει τα "προνόμια" που απορρέουν από την υπεραριθμία του, για το επόμενο σχολικό έτος!

Σε ότι αφορά τη διαδικασία των αποσπάσεων εντός ΠΥΣΠΕ, σας ενημερώνω ότι η εγκύκλιος θα εκδοθεί από τη Διεύθυνση έως το τέλος της εβδομάδος, με την οποία θα καλούνται οι εκπαιδευτικοί, που έχουν οργανική θέση και:

  1. Αντιμετωπίζουν σοβαρότατη ανάγκη, όπως, βαριές και δυσίατες ασθένειες, συνυπηρέτηση συζύγων και εξαιρετικά σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.
  2. Που επιθυμούν απόσπαση σε Σ.Μ.Ε.Α. και διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα,
να υποβάλουν αίτηση απόσπασης στη Δ/νση Π.Ε. Ν. Καστοριάς, αυτοπροσώπως ή με ΦΑΞ, από τη Δευτέρα 22-7-2013 έως την Παρασκευή 2-8-2013, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. (Όσοι εκπαιδευτικοί κατέθεσαν δικαιολογητικά τον Ιανουάριο με τη διαδικασία των μεταθέσεων δεν χρειάζεται εκ νέου υποβολή.)

Τέλος, υπογραμμίζω ιδιαιτέρως:

1. Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη χαρακτηριστεί ως υπεράριθμοι  (πέντε Δάσκαλοι))
2.΄Οσοι εκπαιδευτικοί βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Καστοριάς, (12 Δάσκαλοι και μία Φυσικής Αγωγής) και, 
3. Όσοι θα χαρακτηριστούν ως λειτουργικά υπεράριθμοι, (λόγω μη λειτουργίας σχολικών μονάδων ή μείωσης τμημάτων)
θα κληθούν να καταθέσουν δήλωση προσωρινής τοποθέτησης, αμέσως μόλις ανακοινωθούν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και οριστικοποιηθούν τα λειτουργικά κενά,  διότι προηγούνται στις τοποθετήσεις από τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχουν οργανική θέση και ζητούν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ.

                   Πάντα στη διάθεσή σας, όλες τις ώρες της ημέρας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: