ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο Νίκος Χριστοδουλάκης, υπουργός Οικονομικών κυβέρνησης Σημίτη παραδέχθηκε ότι το 1999 η κυβέρνηση μαγείρεψε τα οικονομικά στοιχεία

Με έμμεσο αλλά σαφή τρόπο ο Νίκος Χριστοδουλάκης, υπουργός Οικονομικών στην τελευταία κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη και προσωπικός φίλος του πρώην πρωθυπουργού, παραδέχθηκε ότι το 1999 η κυβέρνηση μαγείρεψε τα οικονομικά στοιχεία για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ.
Σε συνέντευξή του στο «Spiegel On Line», την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι «η Ελλάδα δεν μαγείρεψε τα δημοσιονομικά στοιχεία της περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες χώρες που υιοθέτησαν το ευρώ. Χωρίς τη δημιουργική λογιστική και την ελαστικοποίηση των κριτηρίων σύγκλισης, μόνο η Ολλανδία και το Λουξεμβούργο θα πληρούσαν τους όρους ένταξης στην Ευρωζώνη.».
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ομολογήσει κάποιος ότι χρησιμοποίησε πλάγιους τρόπους να πετύχει ένα στόχο. Αυτόν που χρησιμοποίησε όμως ο Νίκος Χριστοδουλάκης ήταν μάλλον... πονηρός. Είπε: «Κάναμε ό,τι έκαναν όλοι και μάλιστα εν γνώσει τους...». 
Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: