ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Μπράτης: Δεν θα προσληφθούν νηπιαγωγοί μέσω ΟΑΕΔ

Από το διαδικτυακό τόπο του Αιρετού
Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για Νηπιαγωγούς ΤΕΛΟΣ. Αυτά μου είπαν πριν λίγο τόσο η Γενική Δντρια του Υπουργείου, όσο και ο προιστάμενος της Ε.Υ.Ε. (Ειδικής Υπηρεσίας εφαρμογής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων). Ο λόγος αυτός που έγραφα όλες τις μέρες. Δεν μπορεί στα δημόσια νηπιαγωγεία να προσλάβει, ως νηπιαγωγούς, άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας. Τώρα η διαχειριστική αρχή κάνει προσπάθεια μεταφοράς των πιστώσεων στο υπουργείο παιδείας κι αν αυτό γίνει σήμερα (το περιμένουν από μέρα σε μέρα μου είπαν), θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία.


Υ.Γ. Σ' όσους "λοιδορούσαν" αυτές τις μέρες, την τοποθέτησή μου αυτή, τους συστήνω να μελετούν καλύτερα τους Νόμους και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται μετά από προσφυγή της Ομοσπονδίας.

Παρατήρηση-Σχόλιο
Συνάδελφε, Δημήτρη, ποιος σε "λοιδορούσε"; Μήπως, είναι οι ίδιοι που καθημερινά απαξιώνουν την Ομοσπονδία, τους αιρετούς και κάθε ενέργεια των συλλογικών μας οργάνων; Λέμε, ΝΑΙ, λοιπόν, στην καλόπιστη, εποικοδομητική και γόνιμη κριτική και δεν είμαστε μόνον αρνητές σε αυτόν τον τόπο...
Με συναδελφικούς και ειλικρινείς χαιρετισμούς
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: