ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ρουμελιώτης: Φταίει το ΔΝΤ που έπεσε έξω για την Ελλάδα

Ευθύνες στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την επιβάρυνση της κοινωνικής και οικονομικής καθημερινότητας που κλήθηκαν να διαχειριστούν οι Έλληνες πολίτες στα χρόνια του Μνημονίου, επέρριψε ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Ταμείο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, στο πλαίσιο συνέντευξης την οποία παραχώρησε στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”, με τον Μανώλη Αναγνωστάκη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

“Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έπεσε παταγωδώς έξω στην περίπτωση της χώρας μας, και αυτό που πειράζει τώρα το Ταμείο είναι ότι αρχίζει και γίνεται κατανοητό ότι οι λανθασμένες προβλέψεις του είχαν ένα τεράστιο κοινωνικό κόστος”, σημείωσε με έμφαση ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης, ο οποίος… αφηγήθηκε την πραγματικότητα που καλείται να διαχειριστεί τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα, στο πλαίσιο του Μνημονίου.

“Κάθε φορά που έρχονται στη χώρα μας οι εκπρόσωποι της τρόικας, ο ένας αναλαμβάνει τον ρόλο του καλού και ο άλλος τον ρόλο του κακού. Αυτή τη φορά τον ρόλο του καλού τον έχει αναλάβει το ΔΝΤ και τον ρόλο του κακού η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: