ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Χαράτσι και το 2014 μέσω ΔΕΗ

Στο τέλος θα παρακαλάμε τον Στουρνάρα να πληρώνουμε το "ΧΑΡΑΤΣΙ" μόνιμα παρά το Νέο Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, που ετοίμασαν οι "απίθανοι" σύμβουλοί του. 
Αν τελικά, η κυβέρνηση υιοθετήσει την πρόταση του υπουργείου Οικονομικών για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, συμφέρει σε εμάς τους ακρίτες, αφού χαρίσουμε τα σπίτια μας στον Στουρνάρα και στον Καραβίτη, να μένουμε στη γειτονική Κορυτσά (φτηνότερα τα ενοίκια και τα καύσιμα) και να πηγαινοερχόμαστε στη Μητέρα Ελλάδα μόνο για τις δουλειές μας, αν θα υπάρχουν και αυτές σε λίγο!
Αλήθεια, οι Βουλευτές της συγκυβέρνησης, πώς συνεχίζουν να ανέχονται αυτό το "καταστροφικό δίδυμο"; Ξεσηκωθείτε, ορέ, κλεφτόπουλα, όπως θα έλεγε και ο Γέρος του Μοριά και αφήστε κατά μέρος τις τυπικές επερωτήσεις στη Βουλή που καταθέτετε για το "θεαθήναι".


Το ρεπορτάζ του "ελεύθερου τύπου" αναφέρει:
Σε παράταση οδηγείται η είσπραξη του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ακινήτων (ΕΕΤΑ), στα ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Παρά την επιμονή του Γιάννη Στουρνάρα και του συνεργάτη του, Ν. Καραβίτη, για αντικατάσταση του από τον Ενιαίο Φόρο, το “χαράτσι” θα παραμείνει και το 2014 καθώς ούτε η τρόικα διαφωνεί στη μονιμοποίηση του ούτε προβλέπεται μνημονιακά η υποχρέωση να αντικατασταθεί από τον ΕΝΦΑ το 2014.

Το πρόγραμμα που υπεγράφη τον Ιούλιο από τον υπουργό Οικονομικών και τους εκπροσώπους των δανειστών δίνει την εναλλακτική δυνατότητα στη χώρα μας να διατηρήσει το “χαράτσι” σε περίπτωση που διαπιστώνεται ότι η εφαρμογή του νέου φόρου για τα ακίνητα δε θα φέρει τα προσδοκώμενα έσοδα στα δημόσια ταμεία.

Αυτό επιβάλλεται και από τις περιστάσεις καθώς οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ακινήτων θα υπερφορολογηθούν και δε θα καταφέρουν να εξοφλήσουν και τα ποσά του ΕΝΦΑ.

Αδικίες και παραδείγματα του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων (ΕΝΦΑ)

Πατήστε πάνω στις εικόνες για περισσότερη ευκρίνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: