ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Παραμονή των εκπαιδευτικών στο σχολείο πέραν του διδακτικού τους ωραρίου



Συνάδελφοι, διευκρινίζω για μία ακόμη φορά ότι ο εκπαιδευτικός που ολοκλήρωσε τις ώρες διδασκαλίας του αποχωρεί από το σχολείο, εκτός αν του έχει ανατεθεί συγκεκριμένο έργο από τα όργανα διοίκησης του σχολείου, σύμφωνα με τα άρθρα 13 παρ. 8 και 14 παρ. 20 του Ν.1566/85. Όποιος/α Διευθυντής/ντρια ή προϊστάμενος/η, υποχρεώνει τους συναδέλφους να παραμένουν χωρίς λόγο και μετά το διδακτικό τους έργο, αυθαιρετεί και παρανομεί, ερμηνεύοντας τις σχετικές διατάξεις του νόμου κατά λανθασμένο τρόπο.
Με εξαιρετική τιμή
Ο Αιρετός σας

3 σχόλια:

DT είπε...

Αγαπητέ κύριε Οικονομίδη, αν είσαι σε μια ομάδα έκτακτης ανάγκης του σχολείου (που όλοι είναι), π.χ. για σεισμό, αυτό δεν θεωρείται έργο που σού έχει ανατεθεί; Αν γίνει σεισμός την ώρα που απουσιάζεις κι εσύ πρέπει να κλείσεις το ρεύμα ή να πάρεις τους πυροσβεστήρες τι γίνεται;
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση: Το 8-2 είναι γεγονός για όλους.

Λεωνίδας Οικονομίδης είπε...

Φίλτατε, οι ομάδες έκτακτης ανάγκης λειτουργούν μόνο όταν υπάρχουν μαθητές στο σχολείο. Μαθητές στο σχολείο υπάρχουν μόνο τις ώρες διδασκαλίας. Όλα τα άλλα κατά την άποψή μου αποτελούν δικαιολογίες.
Με εξαιρετική τιμή

catcat είπε...

Μαθητες στο σχολειο υπαρχουν μεχρι τις 2 για το πρωινο και μεχρι τις 4:15 για το ολοημερο για οσους δεν ....ετυχε να γνωριζουν