ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών Β΄Επιπέδου ΤΠΕ, χωρίς καμία αποζημίωση!


Η απόλυτη ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!

Εδώ και αρκετά χρόνια υλοποιείται το πρόγραμμα της επιμόρφωσης των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη. Ως γνωστόν, τα επιμορφωτικά αυτά προγράμματα διεξάγονται απογευματινές ώρες και οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί δεν δικαιούνται ειδικής αποζημίωσης. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι επιμορφούμενοι για να φθάνουν στα Κέντρα Στήριξης Επιμόρφωσης, αναγκάζονται να διανύουν αρκετά χιλιόμετρα την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της πολύμηνης επιμορφωτικής περιόδου. Ακόμη και για αυτή τη μετακίνηση πάλι δεν προβλέπεται αποζημίωση!


Απ' όλη αυτή τη διαδικασία της επιμόρφωσης δεν θα μπορούσε να δοθεί στους επιμορφούμενους εκπαιδευτικούς ένας φορητός υπολογιστής; έτσι, ένα δωράκι!  Αλλά, πού τέτοια γενναιοδωρία! Πού τέτοια αρχοντιά! 
Οι εκπαιδευτικοί σήμερα για τον υπουργό και για όλους τους προηγούμενους υπουργούς παιδείας έχουν μόνο υποχρεώσεις και δεν πρέπει να απαιτούν. Ακόμη και για την επιμόρφωσή τους θα πρέπει να ξοδεύουν οι ίδιοι από την τσέπη τους, ζημιώνοντας τον πενιχρό οικογενειακό τους προϋπολογισμό!
Συνάδελφοι, 
Τέτοιες στιγμές, "γυρίζουν" στο μυαλό μου τα πολλά προνόμια που απολαμβάνουν οι Βουλευτές μας και τα οποία δεν θέλω να απαριθμήσω, γιατί ντρέπομαι που με τη δική μας ανοχή και ψήφο όλα αυτά τα χρόνια ανεχόμαστε.

Αξιότιμε, κ. Υπουργέ, της Παιδείας και Θρησκευμάτων
Απορώ και εξίσταμαι, πώς δαπανώνται και πού καταλήγουν όλα αυτά τα χρηματικά ποσά του συγκεκριμένου προγράμματος; Να, λοιπόν, ένα ζήτημα που χρειάζεται διερεύνηση, όχι μόνο από την πλευρά του υπουργείου, αλλά και από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για το πώς και με ποιο τρόπο γίνεται η διαχείριση των συγκεκριμένων αυτών κονδυλίων. 
Πάντα ανήσυχος και προβληματισμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια: