ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Έχει η Αγγλία Καλαμάτα;


Σε ερώτηση στον ΟΑΕΔ "σε ποιους νομούς μπορώ να εγκαταστήσω την επιχείρησή μου και να ωφεληθώ από το νόμο -για τις παραμεθόριες περιοχές-" υπάρχει ο Έβρος, η Μακεδονία, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, και η Καλαμάτα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν αμέσως να κατηγορήσουν τον ΟΑΕΔ ότι επιδοτεί την πατρίδα του Αντώνη Σαμαρά ως παραμεθόριο, όμως αυτό δεν είναι μπορεί να είναι δυνατόν γιατί ο Αντώνης δεν έχει κάνει ποτέ του τίποτα που να αντιμετωπίζει σε μη ισότιμη βάση την εκλογική του περιφέρεια και μια από τις πιο δεξιές περιοχές της Ελλάδας.

Όλα αυτά που λένε για την Καλαμάτα και τις προσλήψεις στο Μουσείο της Ακρόπολης όταν ο Αντώνης Σαμαράς ήταν υπουργός πολιτισμού, είναι ψέματα. Ο Αντώνης δεν έκανε τότε προσλήψεις Καλαματιανών, αλλά ακριτών, οι οποίοι φυλούν νυχθημερόν τα νότια σύνορά μας από τα καυτά αέρια στρώματα της Λιβύης.

Φυσικά, κανείς δεν έχει παράπονο σε ολόκληρη την Ελλάδα, μιας και κάθε εκλογική περιφέρεια έχει τα δικά της κονδύλια και τους δικούς της νόμους για να την προστατεύουν από τυχόν εκλογικά ατυχήματα. Πώς άλλωστε κατάφερναν τόσα χρόνια να εκλέγονται οι πλέον άθλιοι ανάμεσα στους αθλιότερους των πολιτών;

Ίσως οι μοναδικές εκλογικές περιφέρειες που δεν έχουν ακόμη αποκτήσει τον δικό τους πατερούλη είναι οι Α’ και Β’ Αθηνών. Μέχρι σήμερα. Γιατί αύριο κανείς δεν θα ξέρει ποιανού παιδί θα είναι. Του πατέρα του, ή του Τατσόπουλου;

Πηγή: RAMNOUSIA-Πολύφημος
Πατήστε πάνω στην εικόνα για μεγαλύτερη ευκρίνεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: