ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Διενεργείται ο απαραίτητος έλεγχος, για το ποιοι εκπαιδευτικοί έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα επιμόρφωσης Β΄ Επιπέδου;


;
 Ξεκίνησαν τα μαθήματα επιμόρφωσης Β΄ Επιπέδου, την περασμένη Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 για το τμήμα των δασκάλων και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου για το τμήμα των Νηπιαγωγών στο ΚΣΕ Καστοριάς (ΕΠΑΛ)
Σημειώνεται ότι κατά την εγγραφή στο πρόγραμμα επιμόρφωσης, οι επιμορφούμενοι θα πρέπει να καταθέσουν στο ΚΣΕ το έντυπο Δήλωσης/ Βεβαίωσης, σχετικά με τη θέση υπηρεσίας τους και την άσκηση διδακτικού έργου σε τάξη κατά την περίοδο της επιμόρφωσης, σύμφωνα με το έντυπο που διατίθεται στον κόμβο ενημέρωσης της Πράξης, ΕΔΩ. Το παραπάνω αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής και οι συντονιστές του προγράμματος είναι υποχρεωμένοι να ελέγχουν τις παραπάνω βεβαιώσεις, ώστε να αποφεύγονται τυχόν ενστάσεις, ακόμη και δικαστικές προσφυγές από τους επιλαχόντες...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Τα επιμορφωτικά προγράμματα συμπληρώνονται με την εφαρμογή γνώσεων και δεξιοτήτων Β’ Επιπέδου ΤΠΕ μέσα στη σχολική τάξη από τους επιμορφούμενους, ως οργανικό κομμάτι της επιμορφωτικής διαδικασίας, με την υποστήριξη και καθοδήγηση των επιμορφωτών και των υποστηρικτικών δομών της Πράξης.
Ως εκ τούτου, δυνατότητα συμμετοχής στην επιμόρφωση έχουν οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι κατά την περίοδο που θα παρακολουθήσουν το επιμορφωτικό πρόγραμμα, ασκούν διδακτικό έργο στην τάξη.
Επομένως, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Σχολικοί Σύμβουλοι και όσοι συνάδελφοι είναι αποσπασμένοι εκτός σχολικής τάξης (Περιφερειακές Διευθύνσεις, Βιβλιοθήκες, Βουλή, Μητροπόλεις, ΚΠΕ κ.α.)
Επίσης,  δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε αναπληρωτές εκπαιδευτικούς.
Καλές Αποκριές και καλή Σαρακοστή
 Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: