ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Το ναυάγιο για τον Πολιτισμό στον Πειραιά - To σόου Λαζόπουλου στο Δημοτικό Θέατρο


Πηγή:REPORTAZ NET
Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου που μεταδόθηκε live από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά δεν διέψευσε όσους αντέδρασαν για την παραχώρηση του εμβληματικού κτιρίου ...
της πόλης.
Αντίθετα, επιβεβαίωσε όσους έλεγαν πως δεν συνάδει η ιστορικότητα του Θεάτρου με το ύφος και το περιεχόμενο του τηλεοπτικού προϊόντος που πλασάρει ο "Αλ Τσαντιριώτης". 
Ακόμα και ο ίδιος ο Λάκης Λαζόπουλος δήλωσε πως αισθάνεται αμήχανα που βρίσκεται στη σκηνή του ιστορικού αυτού Θεάτρου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα είναι τιμή του να κάνει πρεμιέρα από τον Πειραιά η θεατρική του παράσταση.
Αμήχανα ωστόσο δεν αισθανόταν μόνο ο Λαζόπουλος, αλλά και οι πειραιώτες που άντεξαν να παρακολουθήσουν από τον τηλεοπτικό τους δέκτη το σατιρικό πρόγραμμα του Λάκη, το οποίο περιελάμβανε εκτός των άλλων από τη γνωστή κριτική προς την κυβέρνηση και την τρόικα, τους καθοδηγούμενους δημοσιογράφους, μέχρι τα οπίσθια της Λάουρα Νάργες, καθώς και τους παππούδες και τις γιαγιάδες στη λαϊκή με τα μπρόκολα στο χέρι να λούζουν με διάφορα κοσμητικά επίθετα τους πολιτικούς, όπως επίσης και διάφορα στήθη σε γκρο πλάν τα οποία, λέει, κάνουν καλό στην πίεση των ανδρών.
Μετά το γλυκανάλατο βίντεο-χιούμορ, ήρθε η έρμη εκείνη ώρα του μίνι-θεατρικού (ο θεός να το κάνει). Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε πως ένας εκ των πρωταγωνιστών -ένα νέο φυντανάκι του Alpha- ξεδίπλωσε το ταλέντο του στο ρόλο ενός χασικλή με το κοινό να αποθεώνει το θεατρικό σχήμα, σαν να είχε μπροστά του τον Μινωτή και τη Παξινού ένα πράγμα.

Δυστυχώς το βίντεο με την αξέχαστη Μελίνα να τραγουδά τα παιδιά του Πειραιά στο τέλος της εκπομπής δεν έδιωξε τη θλίψη των Πειραιωτών για το θέαμα που μόλις είχαν παρακολουθήσει.
Δεν ξέρουμε αν όσοι αποφάσισαν να δώσουν το Θέατρο στον Λάκη Λαζόπουλο νιώθουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα (πολύ πιθανό καθώς όπως δήλωσαν το παραχώρησαν για εμπορικούς λόγους).
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου ήταν το απόλυτο ναυάγιο για τον πολιτισμό στον Πειραιά. Και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν γι αυτό καθώς δεν πρέπει να ξεχνούν πως το Δημοτικό Θέατρο δεν είναι υπόθεση του κάθε ανευθυνουπεύθυνου αιρετού, ούτε του κάθε ψευτοκουλτουριάρη εμπλεκόμενου. Το Δημοτικό Θέατρο είναι περιουσία του πειραϊκού λαού.


Τσου ρε Λάκη: Αιχμηρές αντιδράσεις στο twitter για την επιστροφή του Λαζόπουλου

Πηγή: iefimerida
Πλήθος τα σχόλια στα social media. Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά:
  • Ο Λ. Λαζόπουλος σε ένα ακόμα διάγγελμα προς το λαό, το οποίο για κάποιο λόγο ονομάζεται σατιρική εκπομπή
  • Ήρθα σπίτι, άνοιξα τιβί, τάχα τραγουδάει ο Λαζόπουλος. Σχεδόν ένιωσα ότι αναβλήθηκε το αύριο.
  • Α, ρε κατακαημένο Δημοτικό Θέατρο τι σου ΄μελλε να πάθεις ...
  • Η Ουκρανία φλέγεται, ο Λαζόπουλος γλεντοκοπά με Μαργαρίτη. Ευτυχώς οι σελέμπριτις έστειλαν αγωνιστούς χαιρετισμούς.
  • Τέτοια θλιβερή προπαγάνδα που κάνει ο Λαζόπουλος, ειλικρινά ούτε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ την έχει ανάγκη...
  • Τι? Λαζόπουλος? Τόσο καιρό μετά? ΓΙΑΤΙ? Α ναι, έρχονται εκλογές κ πρέπει να στηρίξει το αγαπημένο του κόμμα κ τους υποψηφίους του #alpha_tv
  • Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος. Καληνύχτα σας
  • Και τώρα ο Λαζόπουλος αναλύει τη "κομπίνα" με το πρωτογενές πλεόνασμα. Τι άλλο θα ακούσουμε ρε φίλε.
  • Ο Λαζόπουλος σήμερα μίλησε για όλα εκτός από την περίπτωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του Κοντομηνά. Λες να είναι σύμπτωση;
  • Μπαίνει ο Λαζόπουλος στα φαβσταρ μας,τα αντιγράφει,κάνει εκπομπή και βγάζει φράγκα και κάποιοι επιμένουν ότι είναι χάσιμο χρόνου το τουίτερ
  • Αν ο Λαζόπουλος είχε χιούμορ και δυνατότητα αυτοσαρκασμού θα ονόμαζε την εκπομπή του "Αλ Κότερο Νούζ"
  • Τσου ρε Λάκη Λαζόπουλε

Δεν υπάρχουν σχόλια: