ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Δύο μέτρα και δύο σταθμά;


Mε αφορμή την ανακοίνωση του συλλόγου μας, με την οποία καλεί σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους συναδέλφους, σκοπός και στόχος των οποίων είναι η ακύρωση των σεμιναρίων για την αυτοαξιολόγηση - με τις οποίες κινητοποιήσεις εν αρχή συμφωνώ, τις επικροτώ και τις στηρίζω - απορώ όμως και εξίσταμαι με την επιλεκτική αγωνιστική διάθεση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας απέναντι στο συγκεκριμένο θέμα. Και για να γίνω σαφέστερος, καταθέτω πως την Πέμπτη 30 Γενάρη 2014, ημέρα εορτασμού των τριών ιεραρχών, πραγματοποιήθηκε στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς από τη Σχολική Σύμβουλο ενημέρωση για την αυτοαξιολόγηση, για την οποία δεν «κουνήθηκε φύλλο» δεν «άνοιξε ρουθούνι» από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας και  μάλιστα τολμώ να πω ότι αποσιωπήθηκε με περισσή τέχνη η συνάντηση ως μη γενόμενη.
ενώ
για τις συναντήσεις της 5ης και 6ης Φλεβάρη, που προγραμμάτισε για τα σχολειά τής εκπαιδευτικής του περιφέρειας ο έτερος σχολικός σύμβουλος, ο αγωνιστικός οίστρος του Διοικητικού Συμβουλίου "χτύπησε κόκκινο"

Συνάδελφοι,
Δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν δύο μέτρα και δύο σταθμά και να αξιώνουμε εμπιστοσύνη και  αξιοπιστία. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Χωρίς εξαρτήσεις
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: