ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ματαίωση ενημερωτικής/επιμορφωτικής συνάντησης - Ερωτηματικά γεννά η στάση της τοπικής ΕΛΜΕ


   Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή ενημερωτική/επιμορφωτική συνάντηση για την εφαρμογή της ΑΕΕ, που οργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής της 14ης περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για τους Διευθυντές/προϊσταμένους Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς
   Η εν λόγω συνάντηση θα πραγματοποιούνταν στο ΚΕΔΥΥ Καστοριάς και θα έπρεπε να συμμετάσχουν η Διευθύντρια του ειδικού σχολείου Καστοριάς, η προϊσταμένη του ειδικού νηπιαγωγείου Καστοριάς και ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Καστοριάς από τη Β/θμια Εκπαίδευση.
   Οι δύο πρώτες συνάδελφοι συμμετέχοντας στην τρίωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ δεν προσήλθαν στην προγραμματισμένη συνάντηση, δεν συνέβη όμως, το ίδιο με το συνάδελφο της Β/θμιας, ο οποίος ήταν αναγκασμένος να παραβρεθεί, αφού η ΟΛΜΕ δεν προκήρυξε στάση εργασίας με αποτέλεσμα να τον "αφήσει" εκτεθειμένο.
  Η στάση γενικότερα της ΟΛΜΕ για το επίμαχο θέμα της πορείας εφαρμογής της Αυτοαξιολόγησης Εκπαιδευτικού Έργου(ΑΕΕ) σχολικής μονάδας, μας προβληματίζει και μας ανησυχεί, αφού οι ενημερώσεις από την πλευρά των σχολικών συμβούλων της βαθμίδας τους, σε πολλές περιφέρειες εξελίσσεται "ομαλά και απρόσκοπτα"!
  Τελικά, ο σχολικός σύμβουλος έκρινε, ότι η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης επιμόρφωσης δεν θα επιτελούσε το έργο για την οποία προγραμματίστηκε με την παρουσία ενός εκ των τριών προσκεκλημένων  και αποφάσισε τη ματαίωσή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: