ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Αγώνες Πόλης: 21 Σεπτεμβρίου στην Καστοριά.


Για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται η επιτυχημένη διοργάνωση αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς. 

Ο κύκλος των φετινών αγώνων RUN GREECE 2014, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 13 του Μάρτη σε ειδική εκδήλωση, είναι διευρυμένος κατά μία πόλη λόγω της μεγάλης περσινής ανταπόκρισης. Φέτος η Λάρισα είναι ο 1ος, από τους έξι, σταθμούς του δρομικού θεσμού στις 30/3. Ακολουθούν το Ηράκλειο 27/4, τα Ιωάννινα 11/5, η Καστοριά 21/9, η Αλεξανδρούπολη 28/9 και η Πάτρα 12/10. 
Το πρόγραμμα των αγώνων πόλης παρουσίασαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και Βασίλης Σεβαστής αντίστοιχα, καθώς και η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου. Χαιρετισμό απηύθυναν και εκπρόσωποι της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης των 6 πόλεων που θα πραγματοποιηθεί το RUN GREECE. Την Καστοριά εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Σαββόπουλος και ο Δήμαρχος Μανώλης Χατζησυμεωνίδης.

 Όσο αντέχουμε, θα τρέχουμε!
Εντωμεταξύ, η ομάδα Άργους Ορεστικού, ήδη άρχισε την προετοιμασία με σκοπό να δώσει και πάλι  το "παρών" στους αγώνες. 

Από τα μέσα Ιουλίου οι προπονήσεις θα είναι πιο εντατικές και η ομάδα θα προετοιμαστεί σε αθλητικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, ώστε να πραγματοποιήσει την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, παρόλο που προστέθηκε ένας ακόμη χρόνος στην καμπούρα των παλαιμάχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: