ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ο Γιάννης Μπαλάγκας στην Καστοριά, σε ενημερωτική εσπερίδα για συνταξιοδοτικά θέματα.

 
  Ο Σύλλογος εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου (Διοικητήριο της Νομαρχίας) εσπερίδα, με θέμα το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό των εκπαιδευτικών.
 Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο ειδικός συνεργάτης της ΔΟΕ συνάδελφος, Γιάννης Μπαλάγκας. Επίσης, θα παρευρεθεί στην εκδήλωση ο συνάδελφος Σταύρος Πετράκης, ειδικός Γραμματέας στο Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου θα αναφερθεί στις τρέχουσες εξελίξεις.

 Πιστεύω ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση, με δεδομένο το τεράστιο ενδιαφέρον των συναδέλφων για το ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, που θα διαπραγματευθεί ο Γιάννης Μπαλάγκας, οποιαδήποτε άλλη παρουσία θα συμπιέσει το χρόνο, με αποτέλεσμα ο εισηγητής να μην προλάβει να απαντήσει στα πολλά ερωτήματα, με κίνδυνο να μείνουν ανικανοποίητοι αρκετοί συνάδελφοι. Εκτός και αν, η εισήγηση του εκπροσώπου της ΔΟΕ πραγματοποιηθεί, αφού ολοκληρωθεί η εισήγηση του ειδικού συνεργάτη της ΔΟΕ και απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των συναδέλφων.  Εξάλλου, το τελευταίο διάστημα οι επισκέψεις μελών του Δ.Σ της ΔΟΕ αλλά και των αιρετών του ΚΥΣΠΕ προς ενημέρωσή μας για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, ήταν συχνές και ιδιαίτερα χρήσιμες, οπότε άλλη μία επίσκεψη - παρουσία και μάλιστα στη συγκεκριμένη εκδήλωση, θεωρώ ότι είναι άκαιρη έως άστοχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: