ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Τι ειπώθηκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου της ΔΟΕ

Το 93% των εκπαιδευτικών αντίθετο στην «Αξιολόγηση - Χειραγώγηση»
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας να σταματήσει το διωγμό
των εκπαιδευτικών και να προσέλθει σε διάλογο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 18/3/2014 συνέντευξη τύπου του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με θέμα την «Αξιολόγηση - Χειραγώγηση».

Κατά τη συνέντευξη έγινε αναφορά στα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τη Δημόσια Εκπαίδευση και τον Έλληνα εκπαιδευτικό, παρουσιάστηκαν αναλυτικά οι θέσεις της Ομοσπονδίας - όπως αυτές διαμορφώθηκαν μέσα από συνδικαλιστικές και επιστημονικές διαδικασίες - για την Αξιολόγηση καθώς και οι δράσεις που υλοποιούνται από τη Δ.Ο.Ε. ενάντια στην «Αξιολόγηση - Χειραγώγηση» που προωθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας.

Παρουσιάστηκαν οι 58.560 υπογραφές (ποσοστό 93% των υπηρετούντων) των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Δ.Ο.Ε. και δήλωσαν την αντίθεσή τους στην κατηγοριοποίηση των σχολείων, στο διωγμό των εκπαιδευτικών και στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης. 

Επισημάνθηκε, τέλος, η αδιαλλαξία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που αντί να αναλάβει τις ευθύνες του και να στηρίξει τη Δημόσια Εκπαίδευση στοχοποιεί τους εκπαιδευτικούς και αρνείται το διάλογο με τη Δ.Ο.Ε.

Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: