ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ενημερωτικό σεμινάριο από το Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής για την ΑΕΕ

 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι ενήμερο;

Στα πλαίσια της Πράξης: «Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας – Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης» καλούνται οι Διευθυντές/-ντριες και Προϊστάμενοι/-ένες των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Καστοριάς, να συμμετάσχουν σε ενημερωτικό/επιμορφωτικό σεμινάριο του Σχολικού Συμβούλου (ΕΑΕ) που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 στο ΚΕΔΔΥ Ν. Καστοριάς, σύμφωνα με το πρόγραμμα το οποίο επισυνάπτεται.
Σημείωση/οδηγίες:
  1. Κάποιες από τις σχολικές μονάδες ΕΑΕ, την παραπάνω ημερομηνία, δε θα λειτουργήσουν, όπως: το Νηπ/γείο (ΕΑΕ) Καστοριάς.
  2. Το απασχολούμενο προσωπικό του Νηπ/γείου (ΕΑΕ) Καστοριάς, δύναται να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συστεγαζόμενο Δ.Σ. (ΕΑΕ) Καστοριάς.

Συνημμένα:
Download this file (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΕ.doc)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΕΕ.doc[ ]39 kB

Δεν υπάρχουν σχόλια: