ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Η αντίληψη του αποφασίζω και διατάζω έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Πρώτη φορά στη ζωή μου είδα τέτοια διαγραφή!!!


Άμεση διαγραφή του Νικήτα Κακλαμάνη

Με απόλυτα "δημοκρατικές διαδικασίες" ο πρωθυπουργός διέγραψε τον Ν. Κακλαμάνη, αμέσως μετά την ανακοίνωση τού αποτελέσματος της ψηφοφορίας κατά την οποία ο τέως συνεργάτης του στην Πολιτική Άνοιξη, ψήφισε «παρών» στο πρώτο άρθρο που περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, τις ρυθμίσεις για το γάλα, τα φωτοβολταϊκά, αλλά και το κοινωνικό μέρισμα.

Ο κ. Σαμαράς με μία κίνηση που ξάφνιασε κάθε δημοκρατικό πολίτη, έγραψε την επιστολή διαγραφής με το χέρι καθήμενος δίπλα στο προεδρείο της Βουλής! Είναι η σύγχρονη Δημοκρατία, που ευαγγελίζονται οι σημερινοί "εκσυγχρονιστές" και οι οποίοι εξαιτίας της μετριότητας, της ανεπάρκειας και της ανικανότητας που τους διακατέχει, αισθανόμενοι μεγάλη ανασφάλεια, μετατρέπονται σε "αυθεντίες" καταργώντας κάθε δημοκρατική, καταστατική και εσωκομματική διαδικασία. 


Κρίμα για τον τόπο και την ιστορική παράταξη που ίδρυσε ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: