ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Κουτσούμπας: "Πολιτική αλητεία" οι τροπολογίες με τα προαπαιτούμενα


«Μεγάλη πολιτική αλητεία» χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας τις τροπολογίες με τα προαπαιτούμενα που κατέθεσε η κυβέρνηση και ενέκρινε χθες η Βουλή.
Όπως είπε ο κ. Κουτσούμπας από την Καβάλα, «μετά το 4o μνημόνιο ή καλύτερα "μνημόνιο εις την τετάρτην", που ψήφισε ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έχουμε επιπλέον μέτρα από χθες το βράδυ».
«Το καταγγείλαμε ως μεγάλη πολιτική αλητεία, ως ένα πραξικόπημα, γιατί επιβαρύνει παραπέρα τους συνταξιούχους, επιβαρύνει τα λαϊκά στρώματα με το αφορολόγητο, επιβαρύνει μια σειρά άλλα λαϊκά δικαιώματα και ανοίγει το δρόμο για νέα προαπαιτούμενα και νέα μέτρα» τόνισε.
Στην ουσία, πρόσθεσε ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, «βρισκόμαστε σε μια κατάσταση μόνιμης επιτροπείας, μόνιμων μνημονίων, όπου τα μέτρα που έχουν παρθεί όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο δε θα καταργούνται, αλλά θα συσσωρεύονται συνεχώς και με νέα προαπαιτούμενα για να παίρνουμε κάθε φορά τη δόση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: