ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Δελτίο Τύπου της ΔΑΚΕ για τις εκλογές της Δ.Ο.Ε.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 
Ξενοφώντος 15Α |10551              Αθήνα 28.06.2017 

Δελτίο Τύπου 
Πρώτη και με μεγάλη αύξηση των δυνάμεων της η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στις εκλογές ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ο.Ε. 
Με τη συμμετοχή 611 αντιπροσώπων από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή 23/06 μέχρι και την Κυριακή 25/06/2017 οι εργασίες της 86ης Γενικής Συνέλευσης της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας οι οποίες ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 26/06/2017 με την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΔΟΕ και των αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. 
Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σημείωσε μεγάλη άνοδο στις δυνάμεις της (μεγαλύτερη από 20%) και κατέκτησε, για τρίτη συνεχή φορά, την πρώτη θέση σε αριθμό αντιπροσώπων (182) για την 86η Γενική Συνέλευση του Κλάδου και είναι η μοναδική που θα εκπροσωπείται με τρία (3) μέλη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. 
Η 86η Γενική Συνέλευση του Κλάδου πραγματοποιήθηκε στη σκιά του 4ου (2ου αριστερής κυβέρνησης) μνημονίου που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια την ελληνική κοινωνία στην απόλυτη εξαθλίωση. 
Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι ολοένα και πιο σκληρά και οι πολιτικές που εφαρμόζονται στοχεύουν στην αποδόμηση της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης. 
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας ευχαριστούν τους συναδέλφους που με την ψήφο τους στήριξαν τα ψηφοδέλτια της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. σε όλη τη χώρα καθώς και όλα τα στελέχη της παράταξης που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια και έδωσαν τον αγώνα στις πρόσφατες Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων. 
Ευχαριστούν, επίσης, τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της 86 ης Γενικής Συνέλευσης για τη στάση τους καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέλευσης και τη συμβολή τους στο να έχει η παράταξη την πιο επιτυχημένη παρουσία των τελευταίων χρόνων με την υπερψήφιση όλων των εισηγήσεών της οι οποίες έγιναν και θέσεις του Κλάδου. 
Η Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης βρίσκεται σταθερά προσανατολισμένη στην κατεύθυνση της υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου, των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και της επιστημονικής – οικονομικής αναβάθμισης των εκπαιδευτικών. 

Από τη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκλέγονται: 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ οι: Θανάσης Κικινής, Μάνος Ανδρουλάκης και Γιώτα Βενετοπούλου
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΔΟΕ οι: Χρήστος Τρικάλης και Στέφανος Θεολόγης

 Για την ΑΔΕΔΥ
Από τη Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εκλέγονται ως τακτικοί οι: Μάνος Ανδρουλάκης, Θανάσης Κικινής, Βασίλης Παληγιάννης, Δέσποινα Σαββίδου, Αγγελική Σφήκα, Γιώργος Ντίνος, Κώστας Χριστόπουλος, Ανδρέας Μαυρίδης, Κική Κοκκίνου, Δημήτρης Κυπαρισσάκος, Λίτσα Παπαδοπούλου, Γιάννης Γάγος, Θοδωρής Καψάλας, Μανώλης Μπελαδάκης, Γρηγόρης Σακκάς, Δημήτρης Τσιοτίκας, Θανάσης Κατσίμπελης, Σάββας Κοσκερίδης, Ηλίας Λιάπης, Μαρία Νέλλα, Στέργιος Κεχαγιάς, Νίκος Μαρίνης, Κώστας Στρίκας, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Νίκος Χασιώτης, Σωτήρης Γεωργόπουλος, Αλέκος Ιωσηφίδης, Νίκος Νικολαΐδης, Δημήτρης Τσίγγρος, Μάρθα Ζήση, Χρήστος Καφτηράνης, Τάσος Σκαρμούτσος, Αλέκος Τεκίδης, Χρήστος Τρανός, Μανώλης Κοκοβάκης, Κώστας Ραντίτσας, Φώτης Βάσιος, Νίκος Βεγιάννης, Νίκος Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Κάσσιος, Κώστας Μεσάζος, Φρειδερίκη Βάσσου, Βασίλης Ζυγούρης, Δημήτρης Καραγιάννης, Παναγιώτης Κατσαβέλης, Μιχάλης Λαγουδάκης, Γιώργος Όρκας, Βάσω Καλαντζή, Γιώργος Τσελεπής
Και αναπληρωματικοί: Βάιος Γεωργούσης, Άρης Λουκόπουλος, Χρήστος Μπένος, Αναστασία Παπαχρήστου, Ελένη Ζερβού, Κώστας Ηλιόπουλος και Θόδωρος Μπίρμπας. Συνεχίζουμε δυναμικά και ανυποχώρητα, ενισχυμένοι από την εμπιστοσύνη με την οποία μας οπλίσατε για να δώσουμε στον Έλληνα εκπαιδευτικό τη θέση που πραγματικά του αξίζει μέσα σε μια δημόσια εκπαίδευση αντάξια των αναγκών των μαθητών μας. 
Από τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.

πατήστε ΕΔΩ για τα αναλυτικά αποτελέσματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: