ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Ψηφίστηκαν και τα τελευταία προαπαιτούμενα, χωρίς να "ανοίξει ρουθούνι"!

Σε διατεταγμένη υπηρεσία. Τα ψήφισαν όλα! Δεν άφησαν τίποτε για τον Μητσοτάκη. Θα τα βρει όλα έτοιμα... 

Νόμος του κράτους το πάγωμα αυξήσεων στις συντάξεις και το 2022, ενώ "άνοιξε" παράθυρο να έρθουν νωρίτερα οι μειώσεις του αφορολόγητου.


Όλοι οι συμπολιτευόμενοι βουλευτές υπερψήφισαν τις τροπολογίες. Καταψήφισαν 84 βουλευτές της αντιπολίτευσης. Είχαν αποχωρήσει οι βουλευτές Δημοκρατικής Συμπαράταξης - ΚΚΕ
Με αρραγή την κυβερνητική πλειοψηφία υπερψηφίστηκαν στη Βουλή οι τροπολογίες για τα τελευταία προαπαιτούμενα της 2 αξιολόγησης.
Υπέρ των τροπολογιών τάχθηκαν οι 153 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Όχι είπαν 84 βουλευτές από τη ΝΔ, το Ποτάμι, την Ένωση Κεντρώων και τη Χρυσή Αυγή.
Οι τροπολογίες αφορούσαν το αφορολόγητο, τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και τις συντάξεις. Οι άλλες δύο τροπολογίες, για την χρηματοδότηση των κομμάτων και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, ψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία, με την κανονική διαδικασία.
Οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΚΚΕ είχαν αποχωρήσει από την αίθουσα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επείγουσα διαδικασία ψήφισης των προαπαιτουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: