ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ: Λίγο πριν χτυπήσει το κουδούνι

Τα "αερικά" του Δήμου μας εν δράσει!
Την Τρίτη 5 του Σεπτέμβρη, εργάτες ειδικών αποστολών του Δήμου μας καθάρισαν τις υδρορροές, απομακρύνοντας από αυτές διαφόρων ειδών φερτά υλικά, τα οποία είχαν συσσωρευθεί με την πάροδο του χρόνου και κατά τις βροχοπτώσεις αποτελούσαν αιτία φθορών και ζημιών για το διδακτήριο.
Οι "μηχανοκίνητοι" υπάλληλοι του Δήμου μας, δίνουν τη δική τους "μάχη" καθημερινά  
 Η επιχείρηση "καθαρά λούκια" στέφθηκε με επιτυχία και το διδακτήριό μας είναι πανέτοιμο να αντιμετωπίσει το βαρύ χειμώνα της ακριτικής περιοχής μας. 

Στα ύψη...με χαμηλούς μισθούς!

Την Πέμπτη 7 του Σεπτέμβρη, έλαβε χώρα και δεύτερη επιχείρηση στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Για μία ακόμη χρονιά "φρεσκάραμε" τα γήπεδα αθλοπαιδιών, προκειμένου οι μαθητές μας να απολαύσουν το παιχνίδι τους σε καλαίσθητους χώρους.

Κάθε χρόνο πρώτη και καλύτερη η Κερκυραία γυμνάστριά μας, με στιλιστικές επιλογές ανάλογες της καταγωγής της, πήρε το ρολάκι και για 5 ώρες έβαφε ασταμάτητα μόνο τις κόκκινες γραμμές!
Ακολούθησε ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων με κάζουαλ εμφάνιση και το ρολάκι βουτηγμένο μόνο στο μπλε χρώμα. Πίσω του η Μαρία, γενικών καθηκόντων για 8 μήνες, προτίμησε το κίτρινο...
Η Αποστολία Ακριβούλη, ενεργό μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων δεν είχε χρωματικές προτιμήσεις, αφού έβαψε τα πράσινα, τα κόκκινα και τα μπλε μέρη των γηπέδων.
Μετά από πέντε ώρες εργασίας και κάτω από έναν ασυνήθιστο για Σεπτέμβριο καυτό ήλιο, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό! 

Ο χώρος συγκέντρωσης των μαθητών μας για την πρωινή προσευχή. 


Περαστικός συμπολίτης μας, χαρακτήρισε πίνακα ζωγραφικής το γήπεδο καλαθοσφαίρισης και μας συνεχάρη! Τον ευχαριστούμε για τα καλά του λόγια.

Το γήπεδο χειροσφαίρισης με τα πολλά μέτρα γραμμών κούρασε τους εθελοντές, οι οποίοι σκυμμένοι για πολλές ώρες έβαφαν χωρίς να είναι και ασφαλισμένοι! 

Ως Διευθυντής, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το Δήμαρχο Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, τον Αντιδήμαρχο και πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Τιμολέοντα Ζέζο, τον υπάλληλο αμαξοστασίου του Δήμου Θωμά Ζησόπουλο, τους χειριστές του αποφρακτικού αυτοκινήτου, Αθανάσιο Σιδηρόπουλο, Δημήτριο Κουτσό και τους "ακροβάτες" εργάτες γενικών καθηκόντων, Ιωάννη Ανανιάδη και Αντώνιο Πρέκα. 
Να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στον πρόεδρο του συλλόγου μας Απόστολο Καρανά, στο μέλος του Δ.Σ. Αποστολία Ακριβούλη (πάντα παρούσα) και στη Μαρία Χριστοφορίδου,  που έχει προσληφθεί στο πλαίσιο προγράμματος Κοινωφελούς Απασχόλησης με οκτάμηνη σύμβαση τοποθετηθείσα στο σχολείο μας, ειδικότητας "ΔΕ Γενικών Καθηκόντων".
Τέλος, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στη Χρυσαυγή Μιχαλά, τη γυμνάστριά μας, που κάθε χρόνο αγόγγυστα προσφέρει τις υπηρεσίες της σε εξωδιδακτικές δράσεις.
Αγαπητοί γονείς, ζητούμε και απαιτούμε από τους σχεδιαστές της παιδείας μας ένα σχολείο με περισσότερη παιδαγωγική, περισσότερο πολιτισμό, περισσότερο ανθρωπισμό. Ένα σχολείο σύγχρονο, ελκυστικό, ανοιχτό στην κοινωνία. Ένα σχολείο με περισσότερο φως! Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε να είστε δίπλα μας, αρωγοί, συμπαραστάτες και εμψυχωτές. Μόνον με τη στήριξή σας, θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος
Για τον Αγιασμό-Γιορτή, της 11ης Σεπτεμβρίου ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: