ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Οι υγειονομικοί έλεγχοι σε όλα τα σχολεία για την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων

Θέλουμε σχολεία που να παρέχουν την άνετη και ευχάριστη παραμονή των μαθητών στα ολοήμερα
Ελάχιστα ολοήμερα, Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, διαθέτουν την κατάλληλη κτηριακή υποδομή, με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι κανόνες υγιεινής! 
Και βέβαια, η ευθύνη ανήκει στους Διευθυντές/Προϊσταμένους των σχολικών μονάδων!

Το υπουργείο Υγείας με εγκύκλιο που απέστειλε σε όλες τις υγειονομικές αρχές της χώρας, υπενθυμίζει την υποχρέωσή τους να διενεργούν υγειονομικούς ελέγχους σε όλες τις σχολικές μονάδες της περιοχής τους, όλων των βαθμίδων, δημοσίων και ιδιωτικών.
Σκοπός των υγειονομικών ελέγχων είναι η τήρηση των κανόνων υγιεινής στους κύριους, βοηθητικούς και κοινόχρηστους χώρους των σχολείων, των βρεφονηπιακών – παιδικών σταθμών.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δίνεται στα κυλικεία των σχολείων, στις καντίνες (σταθερές) και τους χώρους εστίασης εντός των σχολείων, προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση των όρων και των προϋποθέσεων των σχετικών Υγειονομικών Διατάξεων.
Οι περιοδικοί έλεγχοι θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους, με στόχο τη διασφάλιση της υγείας του σχολικού πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: