ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Με τη φροντίδα των ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, ξεκινήσαμε και τη φετινή χρονιά!

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η συγκεκριμένη επιχείρηση "ανοίγει δρόμους" για περισσότερη ανθρωπιά, προσφορά και αλληλεγγύη.


Ευχαριστούμε θερμά τη γνωστή αλυσίδα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ-ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ, για την επαναλαμβανόμενη ευγενική τους προσφορά με υλικά καθαριότητας. Η βοήθεια που έχουμε ως σχολείο από τους αδερφούς Γρηγοριάδη, μας δίνει ώθηση και δύναμη να συνεχίζουμε το παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο μας, σε ένα διδακτήριο που να πληροί τους κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, εξασφαλίζοντας έτσι, την υγεία των παιδιών, του διδακτικού και βοηθητικού προσωπικού.
Να είστε ευλογημένοι, εσείς και οι οικογένειές σας!

Δέχομαι με τη παροιμιώδη λαχτάρα του παιδιού, τα δώρα που καταφθάνουν στο σχολείο μας!(τα ίδια αισθήματα ισχύουν και για την υπεύθυνη καθαριότητας κ. Βλαχάκη Αικατερίνη, που με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε τα υλικά της!!!)
Σήμερα, λοιπόν, το πρωί ξεφορτώθηκαν οι μποναμάδες! Κατέφθασαν επώνυμα υλικά καθαριότητας από την παραπάνω επιχείρηση, πέρα από αυτά που μας προμηθεύει η Σχολική Επιτροπή του Δήμου μας.  
Είχαμε μαθητές τα παιδιά των αδερφών Γρηγοριάδη, σήμερα στα θρανία του σχολείου μας διαπαιδαγωγούνται και μορφώνονται τα εγγόνια τους και όσο αυξάνονται και πληθύνονται, το σχολείο μας και με τη "φροντίδα" τους, θα είναι πάντα καθαρό! Έχουμε αυτό το πλεονέκτημα/τύχη... και νιώθω πανευτυχής!
Εκ μέρους των μαθητών, γονέων και δασκάλων του σχολείου
Ο Διευθυντής
Λεωνίδας Ι. Οικονομίδης
Δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: