ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Κώστας Πουλάκης: «Κατάλοιπο της χούντας η προσευχή στα σχολεία»

κ. Πουλάκη, για την τάξη, προσευχή στα σχολεία γινόταν και πριν την επταετία...

Οι γνωστές πομφόλυγες και τα τζούφια πυροτεχνήματα! Κυβερνάτε δυόμισι χρόνια.  Το πρόσφατο προεδρικό διάταγμα καθιστά υποχρεωτική την προσευχή. Τι περιμένετε, καταργήστε την, όπως καταργήσατε και τα μνημόνια!
Αλλά όπως έλεγε η γιαγιά μου, έχετε κώλο για άβραστο γάλα; 

Σαφείς αποστάσεις από τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή παίρνει ο Κώστας Πουλάκης. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών δηλώνει σε αποκλειστική του συνέντευξη στη «ΒτΚ», πως «δε θα κάνει μπάνιο», ενώ αφήνει σαφώς να εννοηθεί η αντίθεσή του, σημειώνοντας, δηκτικά, πως «οι όποιες ευθύνες, και όχι μόνον οι ποινικές, θα ακολουθήσουν”. 
Ο Κώστας Πουλακης, επί δέκα χρόνια υπεύθυνος των δημοσκοπήσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ, και γνωρίζοντας το εσωτερικό τοπίο των δημοσκοπικών καταγραφών, επισημαίνει πως «ο καθένας, λοιπόν, είτε είναι δημοσκόπος είτε είναι πολιτικός, είναι καλό να περιοριστεί στο ρόλο του και να προσπαθήσει να διαφυλάξει το κύρος του θεσμού που έκαστος υπηρετεί», στέλνοντας μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Την ίδια στιγμή, ξεκαθαρίζει πως η αρμόδια επιτροπή για τις αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ολοκληρώσει το έργο της, το πόρισμα της οποίας βρίσκεται στα χέρια του υπουργού από την 1η Μαρτίου. 
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών δηλώνει πλήρως την αντίθεσή του με το θεσμό της προσευχής στα σχολεία, χαρακτηρίζοντάς το ως «κατάλοιπο μιας πολύ περασμένης εποχής και μιας απολύτως αντιδραστικής αντίληψης περί… “Ελλάδος Ελλήνων Χριστιανών”, που εισάγει –ακόμα και σε συμβολικό επίπεδο– έναν ανεπίτρεπτο διαχωρισμό μεταξύ των μαθητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: