ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

Αλλάζουν κόμματα σαν τα πουκάμισα!

Το θετικό είναι πως η μεταγραφή της εν λόγω κυρίας, γίνεται εντός των προθεσμιών, που ορίζει ο νόμος για το ποδοσφαιριστές!

Αυτό το χάλι των μεταγραφών-μετακινήσεων από το ένα κόμμα στο άλλο, πότε θα σταματήσει;  Κυρία μου,  "παρέδωσε" τη βουλευτική έδρα στο κόμμα μέσω του οποίου εκλέχθηκες και μετά άλλαξε φανέλα, πηγαίνοντας σε όποιο κόμμα θέλεις!

Αν μου γίνει πρόταση να κατέβω στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα κατέβω, δεν έχω πρόβλημα, δήλωσε η βουλευτής.
«Είδα ότι έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, ήθελα κι εγώ να προσθέσω στην προσπάθεια», δήλωσε το πρωί της Τρίτης μιλώντας στην ΕΡΤ η βουλευτής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ πλέον Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, εξηγώντας την απόφασή της να ζητήσει την ένταξή της στο κυβερνών κόμμα. 
«Από εκεί που είχαμε τις χείριστες κριτικές, βλέπουμε τους οίκους να μας αξιολογούν, να δίνουν θάρρος στους επενδυτές, τα επιτόκια να επανέρχονται στα επίπεδα του 2006, οπότε δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό», συνέχισε η ίδια. 
Δήλωσε επίσης ότι δεν έχει συνομιλήσει με τον πρωθυπουργό, ούτε συνεργάτες του, αλλά ότι πήρε μόνη της την σχετική απόφαση: «Μόνο ο κύριος Βίτσας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε συγχαρητήρια, σε περιμέναμε», είπε. 
Αναφορικά με το αν έχει συζητήσει για το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς της με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, αρνήθηκε ότι έχει γίνει οποιαδήποτε συνεννόηση: «Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση, είναι πολύ πρόωρο. Ανήκω στο κέντρο, βλέπω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται προς το κέντρο και προς τα αριστερά», είπε και συνέχισε: «Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μακριά οι εκλογές, αλλά ναι, αν μου γίνει πρόταση θα κατέβω, δεν έχω πρόβλημα».
Τα σκέφτηκα πολύ καλά όλα τα σημεία του νομοσχεδίου, πριν ψηφίσω, αλλά υπήρχαν και πάρα πολύ θετικά μέτρα όπως το κτηματολόγιο, είπε ακόμα η βουλευτής, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των απεργιών: «Ως προς τις απεργίες, θεωρώ ότι δεν παύει κανείς να έχει το δικαίωμα της απεργίας, αντίθετα θεωρώ ότι είναι καλύτερο, διότι εάν υπολογίσουμε ότι θα είχαμε ένα lock out, κάτι πολύ δυσάρεστο για τους εργαζόμενους», εξήγησε.
Τέλος, αναφορικά με την σχέση της με τον κύριο Λεβέντη, ανέφερε ότι η ίδια δεν έχει κανένα πρόβλημα και μάλιστα ευχήθηκε να είναι τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές. «Δεν ξέρω, δεν έχω μιλήσει για το αν θα φύγει άλλος βουλευτής από την Ενωση Κεντρώων», είπε τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: