ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Καταγγελία περιφερειακού Διευθυντή

"πυκνώνουν" τα περιστατικά αντισυναδελφικών συμπεριφορών...

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν των βραχύβιων...

Αρ. Πρωτ. 454                                                 Αθήνα 26/1/2018 

Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε.
Θέμα: Καταγγελία του περιφερειακού Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., έπειτα από την ανακοίνωση – καταγγελία των δέκα Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. του Νομού Θεσσαλονίκης, καταγγέλλει τον περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος την ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα της 3ης αξιολόγησης από την Κυβέρνηση, στις 15/01/2018, και ενώ Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Δ.Ο.Ε είχαν κηρύξει διαδοχικές στάσεις εργασίας, έτσι ώστε να καλύπτεται απεργιακά ολόκληρη η ημέρα και όλοι οι Εκπαιδευτικοί να έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις και συγκεντρώσεις, διοργάνωσε ημερίδα από τις 12:00-14:00 παρουσία εισηγητών Σχολικών Συμβούλων, Καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ., καθώς και της υπεύθυνης του Νομικού Τμήματος της Π.Δ.Ε. Κ. Μακεδονίας.

Η Διοίκηση της περιφερειακής Διεύθυνσης που γνώριζε πολύ καλά το απεργιακό σχεδιασμό της ημέρας επέλεξε να σταθεί απέναντι στον αγώνα των εργαζομένων στην εκπαίδευση αλλά και γενικότερα. Τέτοιου είδους ενέργειες φανερώνουν την αναλγησία της απέναντι στους αγώνες των εργαζομένων που παλεύουν για την ανατροπή της πολιτικής των μνημονίων.

Καταδικάζουμε την στάση του περιφερειακού Διευθυντή ο οποίος όφειλε να μεταθέσει την ημερομηνία της ημερίδας, καθώς και όσα Στελέχη Εκπαίδευσης συμμετείχαν και παρακολούθησαν το πρόγραμμά της, για απεργοσπασία, υπονόμευση του συνδικαλιστικού κινήματος και άμεση ευθυγράμμιση με την κυβερνητική πολιτική των μνημονίων, των περικοπών και της περιστολής των κατακτήσεων του συνδικαλιστικού κινήματος.
Πατήστε ΕΔΩ για να το κατεβάστε σε PDF.

Δεν υπάρχουν σχόλια: