ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

Για 9η συνεχή χρονιά μέτρα φτωχοποίησης!

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Άρθρο Καμμένου: «Δημοψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων»

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εγκλωβισμένος ανάμεσα στο παρελθόν και στο παρόν...

Δημοψήφισμα! Για ποιο λόγο; Για να μετατρέψετε το μεγάλο ΟΧΙ του λαού σε πολλά κυβερνητικά και "μικρά" ναι!
κ. πρόεδρε, είστε ασταθείς, αναξιόπιστοι και μικροπολιτικά παιχνίδια με εθνικά θέματα δεν επιτρέπονται...

Δημοψήφισμα για το όνομα της πΓΔΜ ζητά με άρθρο του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου, Πάνος Καμμένος.
Το άρθρο δημοσιεύεται στην συντηρητική εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία» και, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδό της, ο κ. Καμμένος γράφει :
  • « Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να αποφασίσει για την πρωτοφανή, στην ιστορία της ανθρωπότητας, εκχώρηση της ιστορίας και του πολιτισμού του σε άλλο λαό.
  •  Συμπερίληψη του όρου «Μακεδονία» στην ονομασία θα σημάνει τη συρρίκνωση του ελληνικού πολιτισμού για τους αιώνες που ακολουθούν ».

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Real Fm μετέδιδε πληροφορίες ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αναμένεται να ζητήσει δημοψήφισμα για το θέμα τις αμέσως επόμενες ημέρες, είτε με δήλωσή του, είτε τη Δευτέρα στη Βουλή, όπου θα μιλήσουν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί ενόψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Με αυτή την κίνηση, αν όντως ισχύουν οι πληροφορίες, ο κ. Καμμένος, παίρνει σαφείς αποστάσεις πια από την κυβερνητική πλειοψηφία, παρότι στο μίνι υπουργικό συμβούλιο είχε πει ότι θα μπορούσε να συμφωνήσει σε ένα όνομα που θα περιλαμβάνει μεν τον όρο Μακεδονία αλλά με λατινικούς χαρακτήρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: