ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πανηγυρίζει ο πρωθυπουργός για τα σχολικά γεύματα φτωχοποίησης!

Να εφαρμοσθούν το δίχως άλλο οι υγειονομικές διατάξεις, έτσι ώστε, η παρεχόμενη εκπαίδευση και παραμονή των μαθητών/μαθητριών στα σχολειά μας να είναι άνετη, ευχάριστη, αποτελεσματική, αποδοτική και... αξιοπρεπής!
 
Ως εδώ και μη παρέκει! έκαστος εφ' ω ετάχθη...
Στήριξη στον πρωθυπουργό παρέχουν και ορισμένοι διευθυντές εκπαίδευσης, που "βγήκαν παγανιά" στα σχολεία πιέζοντας και απειλώντας συναδέλφους τους, "μάχιμους" δασκάλους, προκειμένου να εφαρμόσουν επακριβώς το πρόγραμμα σίτισης στο σχολείο, με οποιοδήποτε κόστος  και κάτω από συνθήκες, που ουδεμία ασφάλεια παρέχουν για τους μαθητές/μαθήτριες. 
Χωρίς καμία ευελιξία, επιμένουν να καταστήσουν τους δασκάλους σερβιτόρους και την ώρα του μαθήματος, που είναι ιερή, να την μετατρέψουν σε ώρα ελέγχου και παραλαβής των σχολικών γευμάτων!
Απογοήτευση, Ντροπή, Πικρία, Θλίψη και Ανησυχία!
Έχει, όμως, ο καιρός γυρίσματα...

κ. πρωθυπουργέ, 
σχολικά γεύματα = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ
Βίντεο με αντικείμενο το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων δημοσιοποίησε το γραφείο του πρωθυπουργού.
Σε αυτό γίνεται λόγος, μεταξύ άλλων, για το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων και την επέκτασή του σε 130.000 μαθητές Δημοτικών Σχολείων, για τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής που μεγαλώνει «γερούς οργανισμούς» κλπ.
Σε ένα σημείο ακούγεται μια παιδική φωνή να λέει «Λόλα να ένα γεύμα» ενώ ένα παιδί εμφανίζεται να τρέχει έξω από τη Βουλή.
Το βίντεο καταλήγει με τη φράση - σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»..... 
«Σε περισσότερους από 130.000 μαθητές Δημοτικών σχολείων επεκτάθηκε το 2017 το επιτυχημένο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να προσηλώνονται στο σχολείο τους και την πρόοδό τους, απερίσπαστα από τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι γονείς τους» αναφέρεται στην ανάρτηση στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια: