ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Θα "ξεπαγώσει" το μισθολόγιο, αλλά αύξηση μισθού θα δούμε;

Πότε θα σταματήσει η απατεωνιά των αναδρομικών κρατήσεων;
Η μείωση του αφορολόγητου και οι αναδρομικές κρατήσεις, θα "ξαναπαγώσουν" το "ξεπαγωμένο" μισθολόγιο και θα καταψύξουν τα σπίτια μας. 
Και δεν αντέχετε το κρύο, ρε, παιδιά!

Σύμφωνα με το αριθμ. πρωτ. 2/1015/ΔΕΠ/5-1-2016 έγγραφο του υπουργείου οικονομικών, η μισθολογική εξέλιξη όλων των υπαλλήλων είχε ανασταλεί μέχρι τις 31-12-2017 (άρθρο 26 παρ.2 του Ν4354/2015).
Δημόσιοι υπάλληλοι και εκπαιδευτικοί έχασαν δύο χρόνια μισθολογικής εξέλιξης και υπέστησαν για μία ακόμη φορά τα τελευταία 8 χρόνια μείωση του εισοδήματός τουςΗ μετάβαση από το ένα ΜΚ στο άλλο γίνεται κάθε δύο χρόνια και το ποσό της αύξησης ανέρχεται στα 59 ευρώ το μήνα.
Από 1-1-2018 η μισθολογική εξέλιξη ενεργοποιείται εκ νέου, σύμφωνα συνυπολογιζόμενου και του τυχόν πλεονάζοντος χρόνου, που είχε υπολογισθεί κατά την αρχική κατάταξη, χωρίς όμως να λαμβάνεται υπόψη το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την ημερομηνία έναρξης ισχύος των διατάξεων του παρόντος νόμου μέχρι τις 31-12-2017.
Τον Ιούλιο του 2016, η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς, μάς είχε ενημερώσει γραπτώς αφενός σε ποιο βαθμό καταταγήκαμε από 1-1-2016 και αφετέρου πόσος χρόνος πλεόναζε στο βαθμό αυτό κατά την παραπάνω ημερομηνία. 
Το παράδειγμα που σας αναφέρω προς ενημέρωσή σας αφορά την αφεντιά μου.
Με χρόνο υπηρεσίας, κατά την 1-1-2016, 30 έτη, 4 μήνες και 1 ημέρα κατατάχθηκα στο ΜΚ 16 με πλεονάζοντα χρόνο 4 μήνες και 1 ημέρα. Η διετία 2016-2017 δεν μέτρησε στο χρόνο υπηρεσίας για την απονομή του επόμενου μισθολογικού κλιμακίου, καθώς για την παραπάνω διετία υπήρξε "πάγωμα" της μισθολογικής μας εξέλιξης (υπέρ πατρίδας και μνημονίων)!
Από φέτος και εκτός απροόπτου, που ενεργοποιείται ("ξεπαγώνει") εκ νέου η μισθολογική εξέλιξή μας, θα καταταγώ στο επόμενο ΜΚ (ΜΚ17) μετά από 19 μήνες και 30 ημέρες, συμπληρώνοντας έτσι τους απαιτούμενους 24 μήνες για την αλλαγή κλιμακίου.

Κάπως υπερβολική η πριμοδότηση των "προσοντούχων", ζωή να έχουν...

Οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου ανεβαίνουν 2 ΜΚ (4 έτη) και Διδακτορικού Τίτλου 6 ΜΚ (12 έτη) αντίστοιχα!!!! Τα σχόλια δικά σας...

Καλό και ξένοιαστο Σαββατοκύριακο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: