ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Κίνδυνος να ζητήσει το ΔΝΤ μείωση αφορολόγητου από το 2019

Σταματημό δεν έχει η κατρακύλα μας...
Μείωση του αφορολόγητου σημαίνει περαιτέρω μείωση μισθών και συντάξεων

κ. υπουργέ, δίνετε πέντε στο λαό, του παίρνετε δεκαπέντε και φτωχοποιείται την κοινωνία μας ακόμη περισσότερο!
Καλή συνέχεια...

Πηγή: iefimerida.gr
Στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και μεταξύ άλλων τόνισε πως: «έχουμε πολλά βραχυπρόθεσμα προβλήματα. Έχουμε και προβλήματα με τους πλειστηριασμούς»
Όπως είπε, «η βασική θέση της αριστεράς είναι η κοινωνική στέγαση, όποιος θέλει θα πρέπει να μπορεί να παίρνει δάνειο, και οι τράπεζες πρέπει να πάρουν κάποια στιγμή τα χρήματα τους».
Όπως εξήγησε, «Όταν υπάρχει κρίση πρέπει να πάρεις μέτρα. Αυτά τα μέτρα θα τα δεις όταν υπάρχει κανονικότητα και προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί».
Εξήγησε δε: «Έχουμε δυο κινδύνους. Ο ένας είναι οι τράπεζες. Ο άλλος είναι το ΔΝΤ να ζητήσει να έρθει το 2019 η μείωση του αφορολόγητου. Πώς το αντιμετωπίζεις; Ή με συμμαχίες ή με το να έχεις τη δική σου στρατηγική. Χρειάζονται μεταρρυθμίσεις και αλλαγές όπως τις ορίζουμε εμείς».
Τέλος, τόνισε ότι φεύγουμε από μια γραμμή επιτήρησης. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει επιτήρηση. Αλλά δεν χρειαζόμαστε μνημόνιο γιατί έχουμε το δικό μας πρόγραμμα», είπε.
Ο παρακάτω πίνακας δείχνει το σοκ που θα υποστεί ο Έλληνας από τη μείωση του αφορολόγητου! Με 8.000 εισόδημα έως σήμερα ο φόρος ήταν μηδενικός. Από του χρόνου ο έγγαμος με ένα παιδί θα πληρώνει 460 ευρώ!
Για ευκρίνεια πατήστε πάνω στην εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: