ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Βίτσας: Εγώ δεν είπα ότι πέφτουν λεφτά από τον ουρανό!

Διαφωτίστε μας, παρακαλώ!
Επειδή τα τελευταία χρόνια "χάσαμε τον μπούσουλα", κ. υπουργέ, ποιο είναι το εισόδημά σας, ώστε να το συγκρίνουμε με το δικό μας και να γνωρίζουμε επιτέλους, σε ποια εισοδηματική τάξη ανήκουμε... 


Η Ελλάδα δεν χρειάζεται πιστοληπτική γραμμή στήριξης λόγω της ιταλικής κρίσης διεμήνυσε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «το ΔΝΤ θα μείνει στο πρόγραμμα μόνο ως σύμβουλος, και όχι ως χρηματοδότης».
Για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης αποσαφήνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ότι «αυτά που ψηφίσαμε έχουν λογική ότι τα ισοδύναμα και τα μέτρα παίρνονται την ίδια στιγμή, οπότε το δημοσιονομικό αποτέλεσμα είναι μηδέν. Αυτό δεν σημαίνει ότι για τον καθένα θα είναι μηδέν. Γι’ αυτούς που είναι πιο χαμηλά μπορεί να υπάρχει και κάποιο κέρδος, γι’ αυτούς που είναι σε μια μεσαία κατάσταση, όπως εγώ, μπορεί να υπάρχει και κάποια χασούρα» υπογράμμισε.
Επιτέθηκε στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αναφέροντας συγκεκριμένα πως «στην πλάτη της προσπάθειας ότι βγαίνουμε από τη μνημονική περίοδο λέει ότι θα μειώσει φόρους ο Μητσοτάκης», διαβεβαιώνοντας ότι «το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα θα είναι ο τελευταίος μνημονικός νόμος».
«Εγώ δεν είμαι των παροχών, είμαι της παραγωγής (…) Εγώ δεν είπα ότι πέφτουν λεφτά από τον ουρανό» είπε.
Για το Σκοπιανό, ο υπουργός δήλωσε ότι η συμφωνία θα είναι έναντι όλων και δεν θα υπάρχουν αλυτρωτικές αναφορές στο σύνταγμα της γείτονος. «Θέλουμε να λυθεί με τιμιότητα το Σκοπιανό… είναι δύσκολη απόφαση, δεν είναι εύκολη απόφαση» παραδέχθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: