ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Άργος Ορεστικό:Η ένωση γονέων τίμησε τον πατέρα



Την Παρασκευή 15 Ιουνίου και ώρα 20:00, η ένωση γονέων του Δήμου Άργους Ορεστικού με αφορμή τη γιορτή του πατέρα την Κυριακή 17 Ιουνίου (τρίτη Κυριακή του Ιουνίου), οργάνωσε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη μία μεστή από συναισθήματα εκδήλωση. 
Σκιαγράφησε τη θρυλική αυτή μορφή, η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Κόλκα και την έντυσε με χρώματα και συναισθήματα, η δασκάλα Σόνια Ευθυμιάδου-Παπασταύρου.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους Αφροδίτη Τάσιου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της πρώτης τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού, που μας σύστησαν τους μπαμπάδες τους και μας εξομολογήθηκαν την αγάπη τους γι' αυτούς. 


Επίσης μαθητές και μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους Αικατερίνης Καζακλάρη, Γεωργίου Μπίζιου και Πέτρου Νικολαΐδη, έφτιαξαν και παρουσίασαν βιντεάκια με πρωταγωνιστή τον πατέρα.
Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η συνάδελφος νηπιαγωγός, Μαρία Πολίτη.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής τη εκδήλωσης, στους εμπνευστές και τους συμμετέχοντες.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΑΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: