ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ουρές στα ΑΤΜ για το κοινωνικό μέρισμα. Στέρεψαν από ρευστό!


Στους λογαριασμούς των δικαιούχων μπαίνουν σταδιακά τα χρήματα για το Κοινωνικό Μέρισμα 2018 και οι ουρές στα ΑΤΜ είναι τεράστιες! 
Από το απόγευμα της Παρασκευής 14 Δεκεμβρίου,  έως σήμερα το μεσημέρι, στο κατάστημα Εθνικής του Άργους Ορεστικού έσπευσαν οι πρώτοι δικαιούχοι για την ανάληψη του ποσού που τους κατατέθηκε. Λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας το ΑΤΜ της τράπεζας άδειασε και στην οθόνη του από το μεσημέρι του Σαββάτου εμφανίζεται η απεχθής φράση:"Λυπούμαστε το ποσό που ζητάτε δεν είναι διαθέσιμο"! 

 Ο πρωθυπουργός από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο (παλέ ντε σπορ) της Θεσσαλονίκης αυτοθαυμάζονταν για την έξοδό μας από τα μνημόνια ενώ ακριβώς την ίδια στιγμή 1.500.000 Έλληνες δικαιούχοι του μερίσματος "άδειασαν" τις τράπεζες!! Εικόνες ντροπής για μία χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Σε ποια άλλη χώρα τα ΑΤΜ αδειάζουν από χαρτονομίσματα; Μόνο στην Ελλάδα του 2018!!!
Πρόσφατα ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει: «Πολύ σύντομα η Ελλάδα θα έχει επιστρέψει σε αυτό που εμείς ονομάζουμε ευρωπαϊκή κανονικότητα». 
Στη δε προχθεσινή ομιλία του στη Θεσσαλονίκη είπε:"Η Ελλάδα που πάλεψε είναι πια όρθια".
Αξιότιμε κ. πρωθυπουργέ, με επιδόματα, μερίσματα και σχολικά γεύματα, η χώρα ούτε όρθια είναι και ούτε πρόκειται να έρθει στην κανονικότητα...

Καλημέρα σας από το βροχερό Άργος Ορεστικό με τα ΑΤΜ να συνεχίζουν να παραμένουν άδεια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: