ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018

Όπως αναμενόταν, παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

Κλασικά πράγματα... 
Η χώρα της παράτασης, των επιδομάτων, των μερισμάτων, των εξ αποστάσεως "μεταπτυχιακών" και της μη εφαρμογής των νόμων!

Εύχομαι ολόψυχα καλή χρονιά με υγεία και δουλειές για τους άνεργους νέους μας...

Παράταση μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 έδωσε πριν από λίγο το υπουργείο Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 και την παράδοση πινακίδων ΙΧ.
Μετά την σχετική προαναγγελία από την αρμόδια υφυπουργό Οικονομικών, κ. Κατερίνα Παπανάτσιου, δίνεται παράταση 10 ημερών στην προθεσμία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2019 και την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας, ώστε να τεθεί το όχημα σε εκούσια ακινησία.
Τα τέλη κυκλοφορίας θα μπορούν να πληρωθούν μέχρι και την επόμενη Παρασκευή με ηλεκτρονική συναλλαγή ή σε γκισέ κάποιας τράπεζας, με την επιβάρυνση της ανάλογης προμήθειας. Η μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας εντός προθεσμίας επιφέρει πρόστιμο ίσο με την αξία των τελών κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: