ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Συνελήφθη δάσκαλος δημοτικού για παιδική πορνογραφία

Οι προϊστάμενες αρχές οφείλουν να είναι σε εγρήγορση και να έχουν τα "μάτια τους δεκατέσσερα", σε κάθε παραβατική συμπεριφορά...


Πηγή: lamiareport.gr
Ένας 41χρονος δάσκαλος συνελήφθη σε χωριό της Βοιωτίας κατηγορούμενος για παιδική πορνογραφία.
Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν υπολογιστές και άλλο υλικό και ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας.
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Στερεά, Χρήστος Δημητρίου δήλωσε ενήμερος για το γεγονός, σημειώνοντας όμως ότι δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι όσο η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.
Περιορίστηκε μόνο να επιβεβαιώσει ότι ο δάσκαλος έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και πως θα παρακολουθήσουν την πορεία της υπόθεσης που βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: