ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Πρόεδρος ειδικών φρουρών για επίθεση στο κτίριο των ΜΑΤ: Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία

Ακτιβισμός...

Ως «έθιμο» χαρακτήρισε την επίθεση αγνώστων στα κεντρικά των ΜΑΤ στην Καισαριανή τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πρόεδρος του σωματείου των ειδικών φρουρών Βασίλης Ντούμας.
Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 σχετικά με το γιατί δεν έγιναν προσαγωγές ή συλλήψεις, ο κ. Ντούμας είπε ότι «δεν είναι εύκολο να συλλάβεις ανθρώπους που επιτίθενται εν είδει αντάρτικου» και πρόσθεσε ότι «χρειάζεται ειδικό σχέδιο πρόληψης και σύλληψης αυτών των ανθρώπων. Επαφιόμαστε στο πόσο τυχεροί θα είναι οι αστυνομικοί για να μην τραυματιστούν και πόσο άτυχοι θα είναι οι κουκουλοφόροι να συλληφθούν».
Πρόσθεσε ότι «αν θέλω να πετύχω ένα πλήγμα οργανώνω ένα στρατηγικό επιχειρησιακό σχέδιο, γιατί οι απλές περιπολίες ή φρουρήσεις δεν μπορούν να προλάβουν ή να καταστείλουν αυτής της μορφής τις επιθέσεις δημιουργούν ένα επιχειρησιακό σχέδιο ώστε αυτοί να συλληφθούν. Αν θέλει ολόκληρο το κράτος να πατάξει τέτοια φαινόμενα, δημιουργεί νόμους για να συλληφθούν να πληρώσουν τον λογαριασμό και να αποτραπούν από το να το ξανακάνουν».
«Οι ομάδες αυτές χαϊδεύονται από την πολιτική ηγεσία» κατέληξε ο Βασίλης Ντούμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: