ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ένωση Διευθυντών: Ανακοίνωση για την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 
ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Π.Ε.
Κομοτηνής 14 ---- 115 26 Αθήνα 
panenosi@gmail.com
Αθήνα, 02-12-2018 
Αρ. Πρωτ.: 84 

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 3η ΔΕΚΕΜΒΡΗ,
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία,εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον αγώνα των ατόμων με αναπηρία για βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και για υλοποίηση όλων των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων που θα αναπτύξουν τις προοπτικές για την πλήρη κοινωνική τους ενσωμάτωση.
Τα άτομα με αναπηρία, αντιμετωπίζουν σοβαρά εμπόδια στην καθημερινή τους ζωή, εφόσον η κοινωνία πολλές φορές δε λαμβάνει υπόψη τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης ομάδας πληθυσμού, με αποτέλεσμα τα άτομα αυτά να βιώνουν την περιθωριοποίηση, τη στέρηση της συμμετοχής στα κοινωνικά, δημόσια αγαθά και υπηρεσίες, τα οποία θα πρέπει να είναι κοινά σε όλους.
Ο δείκτης πολιτισμού μιας δημοκρατικής κοινωνίας αποτυπώνεται στη ποιότητα ζωής των ατόμων με αναπηρία. Ο σεβασμός της ατομικής και ομαδικής ιδιαιτερότητας πρέπει να επιδιώκεται από όλους μας.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Τηλέμαχος Κουντούρης Νικόλαος Μακεδών

Δεν υπάρχουν σχόλια: