ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Να δοθεί άμεσα η Δ' δόση της επιχορήγησης στις σχολικές μονάδες


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Π.Ε.
Κομοτηνής 14 ---- 115 26 Αθήνα
panenosi@gmail.com
Αθήνα, 05-12-2018 
Αρ. Πρωτ.: 86 

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Δ΄ ΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ»


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., με αφορμή τη μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην καταβολή της Δ΄ δόσης της οικονομικής επιχορήγησης στις σχολικές μονάδες, με αποτέλεσμα την αδυναμία πολλών εξ’ αυτών να προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και να προχωρήσουν στην εξόφληση οφειλών προς τους προμηθευτές τους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εύρυθμη λειτουργία τους,
καλεί
το Υπουργείο Εσωτερικών να προχωρήσει άμεσα και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση στην κατανομή της Δ΄ δόσης 2018, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους.
Υπενθυμίζει επίσης, για μια ακόμα φορά, την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα οικονομικά των σχολικών μονάδων, αφού η μείωση της επιχορήγησής τους από το 2010 και μετά ξεπερνά το 50% και ζητά να αυξηθεί από το 2019 σταδιακά η οικονομική επιχορήγηση των σχολικών μονάδων, ώστε σε βάθος τριετίας να επανέλθει στα επίπεδα που ήταν πριν το 2010.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Τηλέμαχος Κουντούρης Νικόλαος Μακεδών

Δεν υπάρχουν σχόλια: