ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Παραιτήσεις Γενικών Γραμματέων και Προέδρων Οργανισμών

Λέτε να γνωρίζουν κάτι περισσότερο από εμάς; Οψόμεθα...
Τις παραιτήσεις (μέχρι στιγμής) 11 γενικών γραμματέων και προέδρων οργανισμών προκάλεσε το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Την αρχή έκανε, ήδη από την 1η Δεκεμβρίου, ο Άγγελος Τόλκας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Εθνικού Συστήματος Υποδομών Ποιότητας (ΕΣΥΠ).
Τη Δευτέρα, υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δημήτρης Παπαγιαννίδης. Τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ Μιχάλης Κατρίνης.

Την Τρίτη επακολούθησε βροχή παραιτήσεων: Το μεσημέρι παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου Στέφανος Κομνηνός, ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης (φωτό) και ο γενικός γραμματέας Στράτος Σιμόπουλος.

Το απόγευμα της Τρίτης παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης και ο Άγγελος Τσιγκρής.

Την παραίτησή της υπέβαλε και η γενική γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου προκειμένου να είναι υποψήφια στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Επιπλέον υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων του υπουργείου Εργασίας κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, η γενική γραμματέας Πρόνοιας Έφη Μπέκου και ο υποδιοικητής του ΙΚΑ Κωνσταντίνος Παπαθανασίου.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής παραιτήσεων λήγει την Τετάρτη, και αναμένονται νέες παραιτήσεις στις επόμενες ώρες.

Πηγή:skai.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: