ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΝ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ

ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ = ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ

Οι 300 βουλευτές δεν είναι σπατάλη για τη μικρή και πολύπαθη χώρα μας!!

Πότε, λοιπόν, θα μειωθεί ο αριθμός των Βουλευτών;


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Αγαπητοί επισκέπτες του ιστολογίου μας,

Πολλές δημοσιεύσεις-αναρτήσεις μας (κείμενα-φωτογραφίες), είναι πρωτότυπες. Υπάρχουν και αναδημοσιευμένες για τις οποίες αναφέρεται η πηγή.

Επιτρέπεται η χρήση των κειμένων και των φωτογραφιών μας αρκεί να αναφέρεται η πηγή προέλευσης. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπουμε τη χρήση αυτών για εμπορικούς σκοπούς.

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Θερμός χειμώνας λόγω των πρόωρων εκλογών!

Στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ο λαός έχει το λόγο και ως εκ τούτου την ευθύνη...
Με δύο παλαιότερες αναρτήσεις είχαμε προβλέψει τις πρόωρες εκλογές. 
  1. Ας αρχίσω να ετοιμάζω το σχολείο για εκλογικό τμήμα ΕΔΩ
    1. Οψόμεθα...   ΕΔΩ

Από σήμερα κιόλας, άρχισαν ατέρμονες συζητήσεις και ξεκατινιάσματα, μεταξύ στελεχών όλων των κομμάτων για το ποιος τις προκάλεσε.
Προσωπικά, ουδόλως με ενδιαφέρει τι λένε και τι θα πουν για τέσσερις εβδομάδες οι υποψήφιοι και  τα στελέχη των κομμάτων, γιατί απλά έχω καταλάβει ότι όλα τα κόμματα ήθελαν εκλογές για τους δικούς του λόγους το καθένα και φυσικά με τις ευλογίες των εταίρων μας και δανειστών μας και ας δηλώνουν οι "φίλοι" μας οι ευρωπαίοι και όχι μόνο, πως "τρέμουν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου".
Για να δούμε τώρα σε ποιον θα αναθέσει ο σοφός λαός μας, να "πάρει" τα νέα μέτρα φτωχοποίησης, εξαθλίωσης και ταπείνωσης του λαού, μέτρα, τα οποία ευφυώς αποκαλούν δημοσιονομικής προσαρμογής!!!
Καλή Εβδομάδα και με "μυαλό"..., την προεκλογική περίοδο

Δεν υπάρχουν σχόλια: